Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Έξυπνος φωτισμός και ήχος στο σπίτι

Ο ήχος και το φως είναι τα βασικά στοιχεία για τη δημιουργία ατμόσφαιρας στο σπίτι. Η IKEA συνδύασε την εξειδίκευση της στα έπιπλα και τον οικιακό εξοπλισμό με την τεχνογνωσία της SONOS στον ήχο για να δημιουργήσει τα ηχεία SYMFONISK WiFi και να γεμίσει το σπίτι σας με κορυφαίο ήχο.

Γιατί WiFi?

Το WiFi μεταδίδει μουσική, podcast και ραδιόφωνο από το δίκτυό σας αντί για το τηλέφωνο ή το tablet σας. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν ενοχλητικές διακοπές από ειδοποιήσεις ή κλήσεις τηλεφώνου. Είναι έξυπνο και εύκολο και έτσι δεν θα χάνετε το ρυθμό.

Τα ηχεία SYMFONISK είναι τόσο καλά όσο ακούγονται

Είναι πολύ απλό. Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας, κατεβάστε την εφαρμογή Sonos* στο τηλέφωνο ή το tablet σας και, στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τα βήματα για να ξεκινήσετε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. Όλα είναι εύκολα προσβάσιμα, από τη σύνδεση στο δίκτυο WiFi και τον συντονισμό του ηχείου σας με την τεχνολογία Sonos Trueplay έως την προσθήκη της αγαπημένης σας υπηρεσίας streaming.

*Η εφαρμογή Sonos δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στα ελληνικά.

Ανακαλύψτε πώς να ενσωματώσετε τον ήχο στην καθημερινότητα και στο σπίτι σας.

Τα ηχεία σας μπορούν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο

Μπορείτε να ελέγχετε κάθε ηχείο μεμονωμένα, ώστε να μπορείτε να παίζετε μουσική σε ένα δωμάτιο, ενώ σε ένα άλλο τα παιδιά ακούνε ένα παραμύθι. Ή μπορείτε να παίξετε την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι. Πατήστε το Play, διακόψτε τη μουσική, παραλείψτε τραγούδια ή ρυθμίστε την ένταση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sonos*.

*Η εφαρμογή Sonos δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στα ελληνικά.

Δημιουργήστε στερεοφωνικό ήχο

Μπορείτε να συνδέσετε δύο όμοια ηχεία SYMFONISK που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και να δημιουργήσετε στερεοφωνικό ήχο. Τo ένα ηχείο θα λειτουργεί ως το αριστερό κανάλι και το άλλο ως το δεξί. Έχοντας συνδέσει τα ηχεία σας στερεοφωνικά δίνετε η αίσθηση ότι ο ήχος ακούγεται από διαφορετικές κατευθύνσεις με βάθος και προοπτική, όπως ακριβώς συμβαίνει με τη φυσική ακοή.

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου

Μπορείτε ακόμη και να αντιστοιχίσετε τα ίδια ηχεία (δύο επιτραπέζια φωτιστικά με ηχείο SYMFONISK ή δύο ηχεία-ραφιού) που χρησιμοποιείτε για τη μουσική σας με ένα προϊόν οικιακού κινηματογράφου Sonos για να δημιουργήσετε αριστερά και δεξιά πίσω κανάλια για την εμπειρία κορυφαίου Sonos surround ήχου.

Λάβετε υπόψη ότι το Spotify Free είναι πλέον διαθέσιμο σε συσκευές SYMFONISK.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα ηχεία SYMFONISK

Επιτραπέζιο φωτιστικό με ηχείο WiFI

Το επιτραπέζιο φωτιστικό SYMFONISK με ηχείο WiFi φωτίζει οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας παίζοντας παράλληλα μουσική και εξοικονομώντας χώρο. Συνδυάζοντας αυτές τις δύο λειτουργίες σε μία συσκευή έχετε ένα καλώδιο λιγότερο να κρύψετε και μία πρίζα λιγότερο να βρείτε.

Ηχείο-ράφι WiFi SYMFONISK

Το ηχείο-ράφι SYMFONISK, βραβευμένο με Red Dot Award, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως μικρό ράφι, ή σαν κομοδίνο για να ακουμπάτε το κινητό σας τηλέφωνο, ένα ποτήρι νερό ή το βιβλίο σας.

Δείτε όλα τα Wi-Fi ηχεία

Συνεργασία IKEA και Sonos

Η ΙΚΕΑ και η Sonos συνεργάζονται και εξερευνούν νέους τρόπους για να εντάξουν κορυφαίο ήχο στο σπίτι σας. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να βρείτε τη σειρά ηχείων SYMFONISK, η οποία συνδυάζει την τεχνογνωσία της SONOS στον ήχο και την εξειδίκευση της IKEA στα έπιπλα και τον οικιακό εξοπλισμό για να γεμίσει τον χώρο σας με πλούσιο ήχο, να ενισχύσει τη διάθεσή σας και να δημιουργήσει ατμόσφαιρα. Αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να φέρει το αύριο, για αυτό μείνετε συντονισμένοι.

«Ο ήχος είναι ισχυρό στοιχείο στην δημιουργία της ατμόσφαιρας του σπιτιού.
Όπως
το soundtrack της αγαπημένης σας ταινίας, δημιουργεί την αίσθηση ότι η ζωή  είναι στο επίκεντρο.»

Tad Toulis, VP Design Sonos

Πώς να ξεκινήσετε με τα ηχεία SYMFONISK

Πως να χρησιμοποιήσετε τα ηχεία SYMFONISK

Συχνές ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων για τα ηχεία SYMFONISK