Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Καταστήματα

Κέντρα παραγγελιών & παραλαβών

Eγκαταστάσεις Καταστημάτων

Ανακύκλωση

Συνδυάστε την επίσκεψή σας στο κατάστημα ΙΚΕΑ με την ανακύκλωση. Μπορείτε να ανακυκλώσετε χαρτί, μπαταρίες, λαμπτήρες, πλαστικό και ηλεκτρικές συσκευές.

Δωρεάν WiFi

Συνδεθείτε δωρεάν στο δίκτυο IKEA_Free_WiFi με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Κάνοντας like στη σελίδα της IKEA στο Facebook
  • Δίνοντας την διεύθυση του email σας

ΑΜΕΑ

Για τη διευκόλυνση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες, έχουμε προβλέψει ειδικά οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης, αναπηρικά αμαξίδια, τουαλέτες και καρότσια αγορών. Μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον πληροφορίες, από το προσωπικό μας στην είσοδο του καταστήματος. Τα καταστήματά μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές ΑμεΑ για την εύκολη μετακίνηση σε όλους τους χώρους μέσα στο κατάστημα.

Φύλαξη ερμαριού

Μπορείτε να φυλάξετε τα προσωπικά σας αντικείμενα ή τις αγορές σας σε ένα από τα αριθμημένα ερμάρια φύλαξης που θα βρείτε στην είσοδο του καταστήματος με την χρήση ενός 1€, το οποίο θα πάρετε πίσω με την αναχώρησή σας. Αν δεν διαθέτετε κέρμα του 1€ απευθυνθείτε στο προσωπικό της υποδοχής για να σας εξυπηρετήσει.

Εστιατόριο και καφέ ΙΚΕΑ

Κάντε ένα διάλειμμα - χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε! Είτε πρόκειται για πρωινό, ένα παραδοσιακό σουηδικό φαγητό ή ένα γρήγορο καφέ και γλυκό. Πάντα υπάρχει κάτι νόστιμο για όλη την οικογένεια όλη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένου και μενού μόνο για τα παιδιά. Εαν θέλετε ένα σνακ για το σπίτι σας, επισκεφτείτε το μπιστρό μας για ένα hot dog ή παγωτό.

Περισσότερα

IKEA FAMILY

Το Πρόγραμμα IKEA FAMILY είναι ένα Πρόγραμμα για όλους εσάς που αναζητάτε συνεχώς έμπνευση, λύσεις για κάθε γωνιά του σπιτιού σας, αλλά και κέρδος. Με το Πρόγραμμα ΙΚΕΑ FAMILY γίνεστε μέλος μιας οικογένειας με πάθος για το σπίτι, που σας προσφέρει έναν κόσμο προνομίων.

Περισσότερα

Υπηρεσίες ΙΚΕΑ

Υπηρεσία Μεταφοράς

Υπηρεσία Μεταφοράς

Υπηρεσία Συλλογής και Μεταφοράς

Υπηρεσία Συλλογής και Μεταφοράς

Υπηρεσία Συναρμολόγησης

Υπηρεσία Συναρμολόγησης

Υπηρεσία Μέτρησης Κουζίνας

Υπηρεσία Μέτρησης Κουζίνας