Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Σχεδιαστικά Προγράμματα Καθιστικού

Όπως κι αν έχετε φανταστεί το καθιστικό σας, με τα σχεδιαστικά μας προγράμματα μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιδανικό καναπέ για το σπίτι σας.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων VALLENTUNA

Συνδυάστε διάφορες μονάδες καθισμάτων με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, με μονάδες κατάλληλες για ύπνο και δημιουργήστε τον καναπέ που ταιριάζει στις ανάγκες σας με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων VALLENTUNA.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων VIMLE

Φτιάξτε τον δικό σας καναπέ που θα καλύπτει τις απαιτήσεις σας και θα μπορεί να προσαρμόζεται στις νέες σας ανάγκες.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων SÖDERHAMN

Σχεδιάστε εύκολα έναν αναπαυτικό καναπέ, συνδυάζοντας βαθιά και άνετα καθίσματα με ευέλικτα μαξιλάρια πλάτης που τοποθετούνται όπου εσείς θέλετε.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων LIDHULT

Φτιάξτε τον δικό σας καναπέ που θα ταιριάζει σε εσάς και στις ανάγκες σας.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων GRÖNLID

Σχεδιάστε τον δικό σας καναπέ GRÖNLID ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας και να προσαρμόζεται σε αυτές.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστήματος Γραφείων

Συνδυάστε επιφάνειες γραφείου με πόδια και βάσεις ώστε να δημιουργήστε το κατάλληλο γραφείο για τις ανάγκες σας.


Σχεδιαστικά Προγράμματα Αποθήκευσης

Χρησιμοποιήστε τα σχεδιαστικά μας προγράμματα για να δημιουργήσετε τις λύσεις αποθήκευσης που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Μονάδων Αποθήκευσης KALLAX

Συνδυάστε μονάδες αποθήκευσης KALLAX για το δάπεδο ή τον τοίχο με πόρτες, συρτάρια και κουτιά με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Μονάδων Αποθήκευσης KALLAX.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης ELVARLI

Κάνετε τον δικό σας συνδυασμό με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης ELVARLI ώστε να δημιουργήσετε τον κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο για τον δικό σας χώρο και με το δικό σας στιλ.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης EKET

Δημιουργήστε πρωτότυπους χώρους αποθήκευσης επιλέγοντας λύσεις για τον τοίχο ή το δάπεδο με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης EKET.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Ντουλάπας PAX

Σχεδιάστε ένα λειτουργικό σύστημα ντουλαπών κατάλληλο για τις δικές ανάγκες με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Ντουλάπας PAX.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα BESTÅ

Αυτό το Πρόγραμμα κάνει την οργάνωση του καθιστικού μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων PLATSA

Συνδυάστε διάφορες μονάδες του Συστήματος Ντουλαπιών PLATSA ώστε να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα JONAXEL

Δημιουργήστε ένα σύστημα αποθήκευσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας με το σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης JONAXEL. Τοποθετήστε την ακόμα και σε χώρους με υγρασία όπως μπάνια και χώρους πλυντηρίου.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα BOAXEL

Τοποθετήστε το Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης BOAXEL στο υπνοδωμάτιό σας, στον χώρο πλυντηρίου σας και όπου άλλου χρειάζεστε λύσεις οργάνωσης. Με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα του Συστήματος BOAXEL μπορείτε να συνδυάσετε ράγες, ράφια και καλάθια με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης SMASTAD

Η σειρά SMASTAD αποτελεί ένα Σύστημα αποθήκευσης για το παιδικό δωμάτιο. Είναι ένα Σύστημα που προσαρμόζεται στην ηλικία και στις ανάγκες του μικρού σας. Σχεδιάστε τη δική σας λύση αποθήκευσης.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων IVAR

Εδώ και 50 χρόνια, το Σύστημα IVAR ξεχωρίζει για το στιλ και τις αποθηκευτικές του δυνατότητες. Δημιουργήστε την ιδανική σύνθεση για το χώρο σας με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Αποθήκευσης IVAR.


Σχεδιαστικά Προγράμματα Κουζίνας

Σχεδιάστε εύκολα την κουζίνα των ονείρων σας και απολαύστε πολλές δημιουργικές και οικογενειακές στιγμές!

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστήματος Κουζίνας ENHET

Με το Σύστημα κουζίνας ENHET μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας σύνθεση. Είναι εύκολο στην συναρμολόγηση και στη τοποθέτηση για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και το στιλ σας. Μπορείτε ακόμα να αλλάξετε τις πόρτες και τις προσόψεις, να συνδυάσετε χρώματα, όπως και ανοιχτά με κλειστά ντουλάπια. Το Σύστημα κουζίνας ENHET αντέχει στην καθημερινή χρήση για πολλά χρόνια και συνοδεύεται από 10 χρόνια δωρεάν εγγύηση.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Κουζίνας

Εκμεταλλευτείτε όλο τον χώρο της κουζίνας σας και αποφύγετε τα σχεδιαστικά λάθη με το εύκολο Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Κουζίνας.

Βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμού κουζίνας

Το Βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμού κουζίνας σάς διευκολύνει να πάρετε αποφάσεις πιο εύκολα όταν σχεδιάζετε την κουζίνα σας. Απλά επιλέξετε και συνδυάστε τις διάφορες προσόψεις, πάγκους, πόμολα και χερούλια και εξοπλίστε κάθε στοιχείο της κουζίνας σας με ό,τι ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις σας, ακόμα και τις ηλεκτρικές συσκευές.

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα καρέκλα τραπεζαρίας

Φτιάξτε τη δική σας καρέκλα τραπεζαρίας επιλέγοντας το κάθισμα και τον σκελετό καρέκλας που ταιριάζει στο δικό σας στιλ.


Χρειάζεστε βοήθεια για να φτιάξετε την κουζίνα των ονείρων σας;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία οnline ραντεβού για το σχεδιασμό της κουζίνας σας σε ένα Κατάστημα ΙΚΕΑ με το εξειδικευμένο προσωπικό μας.