Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Αγορά Δωρoκάρτας IKEA

Ψάχνετε για δώρο;

H δωροκάρτα ΙΚΕΑ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αγοράστε μια δωροκάρτα ΙΚΕΑ
Σύνδεση ή εγγραφή στο IKEA Family

& κερδίστε έως 2500 πόντους ανταμοιβής

Έχετε ήδη δωροκάρτα ΙΚΕΑ;

Δείτε το υπόλοιπό της εδώ!
Δωροκάρτα ΙΚΕΑ- Όροι και προϋποθέσεις χρήσης.

Η δωροκάρτα ισχύει για όλα τα καταστήματα IKEA, τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το ΙΚΕΑ e-shop, στην Ελλάδα. Μπορείτε να ζητήσετε μία δωροκάρτα σε οποιοδήποτε ταμείο και να την πιστώσετε με το ποσό που επιθυμείτε ή να αγοράσετε μία δωροκάρτα με το ποσό που επιθυμείτε στο ΙΚΕΑ.gr.

Το ελάχιστο ποσό μίας δωροκάρτας ανέρχεται σε 5€ και το μέγιστο σε 500€. Για μεγαλύτερα ποσά μπορεί να γίνει έκδοση πολλαπλών δωροκαρτών. Οι συναλλαγές με το πιστωτικό σας υπόλοιπο θα πραγματοποιούνται στο εγχώριο νόμισμα του καταστήματος έκδοσης της κάρτας σας. Η δωροκάρτα σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ολική ή μερική εξόφληση του ποσού που αντιστοιχεί στις αγορές σας. Επιδείξτε τη δωροκάρτα σας στο ταμείο ή συμπληρώστε τον αριθμό της δωροκάρτας σας στο ΙΚΕΑ.gr, κατά την πληρωμή. Αν το υπόλοιπο δεν επαρκεί για να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό της αγοράς σας, μπορείτε να καλύψετε τη διαφορά με άλλα μέσα πληρωμής. Το πιστωτικό σας υπόλοιπο δεν τοκίζεται.

Η κάρτα έχει ισχύ τριών ετών από την τελευταία χρήση της. Μετά τα τρία έτη η δωροκάρτα ακυρώνεται αυτόματα και μηδενίζεται το υπόλοιπό της.

Δεν μπορεί να επιστραφεί έναντι χρημάτων ή να χρησιμοποιηθεί ως πιστωτική κάρτα.

Η HOUSEMARKET A.E. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για απώλεια, κλοπή ή καταστροφή της δωροκάρτας σας, δεν την αντικαθιστά και δεν επιστρέφεται η αξία της.

Ενημερωθείτε για το διαθέσιμο υπόλοιπο της δωροκάρτας σας σε οποιοδήποτε ταμείο ή στο IKEA.gr.

Το πιστωτικό σας υπόλοιπο δεν μπορεί να εξοφληθεί σε μετρητά.

Η HOUSEMARKET A.E. επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να προβεί οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων χρήσης.

Η χρήση της αποτελεί αποδοχή των παρόντων όρων.