Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Εγγυήσεις IKEA

Γενικοί όροι για όλες τις εγγυήσεις 
  
Τι καλύπτεται; 
  
Το περιεχόμενο της εγγύησης ποικίλει για κάθε προϊόν. Δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για τους όρους εγγύησης σε κάθε προϊόν.
 
 
Διάρκεια εγγύησης- τοπική έκταση ισχύος της εγγύησης 
  
Η χρονική διάρκεια της εγγύησης αναφέρεται δίπλα σε κάθε προϊόν, ποικίλει και είναι ανάλογη με το είδος του.
Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και καταλαμβάνει την ελληνική επικράτεια.
 
Τι θα γίνει για να διορθωθεί το πρόβλημα; 
  
Η ΙΚΕΑ θα εξετάσει αν το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση. Εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος ή εξαρτήματος αυτού, θα εξασφαλίσει τη διόρθωση ή επισκευή του προβλήματος. Εφόσον κριθεί απαραίτητο θα προβεί σε αλλαγή του ελαττωματικού τμήματος. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανήκει πλέον στη σειρά προϊόντων ΙΚΕΑ, η ΙΚΕΑ θα φροντίσει να το αντικαταστήσει με άλλο παρόμοιο. 
  
 
Όροι εγγύησης 
  
Η εγγύηση ισχύει από την αρχική ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και εφόσον έχει αγοραστεί από κατάστημα της ΙΚΕΑ Ελλάδας. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς, είναι απαραίτητο να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς, αφού αποτελεί τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας που αγοράστηκε. Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προέρχονται από κακή συναρμολόγηση, κακή χρήση ή αποθήκευση, έλλειψη καθαριότητας ή γρατζουνιές/χτυπήματα ή κάθε άλλου είδους ατυχήματα. Η εγγύηση δεν καλύπτει τη φυσιολογική φθορά, προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή σε υγρό περιβάλλον ή τη χρήση πλην της οικιακής, εκτός αν αναφέρεται. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να απευθύνεστε στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε το προϊόν. Δείτε παρακάτω περισσότερα για τους όρους εγγύησης σε κάθε προϊόν. 
  
 
Οδηγίες συντήρησης/φροντίδας 
  
Για να ισχύει η εγγύηση είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τις οδηγίες συντήρησης για κάθε προϊόν. Στο κατάστημα ΙΚΕΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.IKEA.gr θα βρείτε όλες τις οδηγίες συντήρησης. 
  
 
Γενικά δικαιώματα 
  
Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την εγγύηση, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης. Τα δικαιώματα του καταναλωτή από το νόμο είναι σωρευτικά προς τα δικαιώματα που του παρέχει η εγγύηση.
 
Τρόποι επικοινωνίας αν χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας 

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ή κέντρο Παραγγελιών & παραλαβών ΙΚΕΑ. Eναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας φροντίστε να έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς που είναι απαραίτητη για να ισχύσει η εγγύηση του προϊόντος, αφού αποτελεί τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας που αγοράστηκε. 
  
 
Εγγύηση τιμών: 
  
Οι τιμές του καταλόγου ισχύουν ως τις 15 Αυγούστου 2021 (όλες οι υπηρεσίες μεταφοράς, συναρμολόγησης, εγκατάστασης και γενικά όλες οι υπηρεσίες που χρεώνονται χωριστά δεν συμπεριλαμβάνονται στις τιμές του καταλόγου). 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διατηρούμε το δικαίωμα να προσαρμόσουμε τις τιμές μας σύμφωνα με οποιαδήποτε αλλαγή του Φ.Π.Α. ή οποιαδήποτε άλλη αλλαγή προκύψει πέρα από τη δικαιοδοσία μας (π.χ. σημαντικές διακυμάνσεις νομίσματος). Παρόλο που διασφαλίζουμε ότι όλες οι πληροφορίες σε αυτόν τον κατάλογο είναι σωστές κατά την περίοδο προετοιμασίας και εκτύπωσής του, ζητάμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αλλαγή σε προϊόντα ή σε σειρές προϊόντων που μπορεί να προκύψει κατά την περίοδο ισχύος του καταλόγου. Επίσης, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι μερικά προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο μέγεθος και στο χρώμα από αυτά που παρουσιάζονται. 

Μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε τα φυλλάδια των εγγυήσεων παρακάτω.
 
 ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ  

 Αξεσουάρ ντους  

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ IKEA 365 μαχαίρια
TROVARDIG τηγάνια SENIOR κατσαρόλες και τηγάνια
VARDAGEN κατσαρόλες VARDAGEN κατσαρόλες εμαγιέ

Γραφεία και Αποθήκευση GODMORGON Έπιπλα μπάνιου
Μείκτες κουζίνας Μείκτες νιπτήρα & μείκτες ντους
Καρέκλες γραφείου PAX Ντουλάπες & εσωτερικά εξαρτήματα
Νιπτήρες Καναπέδες και πολυθρόνες
ENHET Σύστημα μπάνιου ENHET Σύστημα Κουζινών

IKEA 365 κατσαρόλες και τηγάνια SENSUELL κατσαρόλες και τηγάνια
VARDAGEN κατσαρόλες και τηγάνια από μαντέμι VARDAGEN Τηγάνια από ανθρακοχάλυβα

METOD Σύστημα κουζινών Στρώματα