Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

5 χριστουγεννιάτικα δέντρα με… άποψη

Αρκετές φορές στον χώρο μας δεν χωράει ένα κλασσικό, χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εδώ θα βρείτε 5 ιδέες για εναλλακτικά, χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας και θα εκφράζουν την προσωπικότητά σας. Εμπνευστείτε ελεύθερα!

FLÅDIS Καλάθι
1. Διακοσμήστε το βοηθητικό τραπέζι με ένα μικρό δεντράκι. Δεν έχετε χώρο για ένα μεγάλο δέντρο; Από το να μην στολίσετε καθόλου, διαλέξτε ένα μικρότερο! Ένα δέντρο σε τέτοιο μέγεθος ώστε να χωράει πάνω σε ένα μικρό τραπέζι, θα είναι ό,τι πρέπει να βάλετε από κάτω τα χριστουγεννιάτικα δώρα των αγαπημένων σας.

BILLSÅSEN Ράφι για κορνίζες, σετ 3 τεμ.
2. Ένα δέντρο στον… τοίχο. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε το δέντρο των ονείρων σας. Κάνετε μία σύνθεση από διάφορα αντικείμενα σε σχήμα δέντρου, στον τοίχο και το αποτέλεσμα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Ξεκινήστε από ένα βοηθητικό τραπεζάκι τοποθετώντας το κοντά στον τοίχο και από πάνω βάλτε όλα σας τα αγαπημένα διακοσμητικά. Ένα αστέρι στην κορυφή θα το κάνει σίγουρα να μοιάζει σαν κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο!BRUDSLÖJA Ύφασμα με το μέτρο

3. Κατασκευάστε το δέντρο σας από ύφασμα. Φτιάξτε μία στρογγυλή κατασκευή από σύρμα σχηματίζοντας έναν κώνο. Διακοσμήστε στο «δέντρο» σας με χριστουγεννιάτικες μπάλες και λωρίδες από υφάσματα. Και τώρα είναι έτοιμο για να το κρεμάσετε από το ταβάνι.

BARKHYTTAN Κουτί με γυάλινη πρόσοψη
4. Εξοικονομήστε χώρο με ένα πολύ μικρό δέντρο. Πέρυσι τα Χριστούγεννα ήταν μεγάλη μόδα τα κομμένα δέντρα στη μέση. Εσείς πηγαίνετέ το ένα βήμα πιο πέρα και διακοσμήστε τους τοίχους σας με ένα δέντρο. Απλώς βάλτε ένα μικρό δέντρο σε ένα κουτί με γυάλινη πρόσοψη και συνδυάστε το με αυτοκόλλητα κορνίζες. Το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει.

SOCKER Κασπό
5. Στολίστε ένα φυτό αντί για δέντρο. Αν είστε πιο παραδοσιακοί μάλλον δεν θα ταιριάζει αυτό το δέντρο στο στιλ σας, αλλά είναι πολύ εύκολο να το φτιάξετε. Απλώς διακοσμήστε ένα φυτό που έχετε ήδη στο σπίτι σας. Εμείς διαλέξαμε να δώσουμε τροπικό στιλ στο φυτό μας με ασημένιες γιρλάντες, ροζ πουλιά και μπάλες που ακτινοβολούν λάμψη.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το!
Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πουληθεί ξανά με την αρχική του χρήση,
δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.