Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Χριστουγεννιάτικο δείπνο χωρίς άγχος!

Βρείτε εδώ τη δική μας «συνταγή» για την εύκολη οργάνωση ενός χριστουγεννιάτικου δείπνου όπου όλοι οι καλεσμένοι θα συμμετέχουν και θα φέρουν το φαγητό τους. Το να είστε οι οικοδεσπότες ενός τέτοιου δείπνου μπορεί να σας φαίνεται βουνό αλλά με τον σωστό προγραμματισμό και την βοήθεια των φίλων σας θα σας φανεί πολύ εύκολο.


Μειώστε το άγχος προγραμματίζοντας το δείπνο νωρίτερα και φτιάχνοντας μία λίστα με το τι πρέπει να κάνει ο καθένας. Στείλτε στους φίλους σας προσκλήσεις αναθέτοντας μία δουλειά στον καθένα. Ο οικοδεσπότης μας ασχολήθηκε με τη διακόσμηση και ζήτησε βοήθεια για το φαγητό και τα ποτά. Έτσι είχε χρόνο για την προετοιμασία του χώρου. Δεν πειράζει αν οι καλεσμένοι σας φέρουν τα ίδια πράγματα, το θέμα είναι να περάσετε χρόνο όλοι μαζί και να μην στοχεύετε στην τελειότητα.

MÅNGFALD Kάρτα με φάκελο, 5 τεμ.


Αφού το φαγητό θα είναι μία έκπληξη, σκεφτήκαμε η διακόσμηση να είναι μοντέρνα και απλή για να ταιριάζει με όλα. Με μία κλωστή περάστε μία χριστουγεννιάτικη μπάλα γύρω από τις χαρτοπετσέτες για να προσθέσετε μία γιορτινή πινελιά. Για να έχετε ζεστή ατμόσφαιρα, πάρτε ένα κλαδί με όμορφα φύλλα και τυλίξτε το με μία γιρλάντα φωτισμού LED. Για να αναδείξετε το παράθυρό σας τοποθετήστε μερικά καπέλα φωτιστικών σε σχήμα αστεριών. Πολύ εύκολο!

VINTER 2017 Βάζο/κηροπήγιο για κερί ρεσό

DINERA Πιάτο
Όταν έρθουν οι καλεσμένοι, ετοιμάστε μαζί τον μπουφέ. Απλώς βγάλτε μερικά είδη σερβιρίσματος για όσους έχουν φέρει τα φαγητά τους σε πλαστικά δοχεία αποθήκευσης (σίγουρα δε θα θέλατε να έχετε πλαστικά δοχεία στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας) Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το δείπνο με τους φίλους σας.

IVRIG Ποτήρι κόκκινου κρασιού/κονιάκ

Φτιάξτε έναν χώρο που θα τοποθετήσετε όλα τα ποτά που θα φέρουν οι καλεσμένοι σας. Χρησιμοποιήστε ένα τραπέζι ή μία βιτρίνα που έχετε στο σπίτι. Εμείς διαλέξαμε ένα ντουλάπι-βιτρίνα με γυάλινες πόρτες (FABRIKÖR). Έτσι, όλοι οι καλεσμένοι θα σερβίρονται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να έχετε και αυτό το άγχος.Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πουληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.