Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ένα ημερολόγιο Χριστουγέννων σαν κάστρο για παιδιά

Μπορούν τα παιδιά να περιμένουν μέχρι τη μέρα των Χριστουγέννων; Φτιάξτε το δικό σας ημερολόγιο Χριστουγέννων για τα παιδιά σας με τη βοήθεια της κρεμάστρας KOMPLEMENT για να ξέρουν πόσες μέρες (ή και νύχτες) απομένουν για την ημέρα των Χριστουγέννων. Κάθε μέρα θα έχουν και ένα μικρό δωράκι οπότε θα τους αρέσει ακόμα πιο πολύ.

FULLFÖLJA Ψαλίδι
Θα χρειαστείτε μια κρεμάστρα KOMPLEMENT και αρκετές κόλλες χαρτί, όπως το χάρτινο διακοσμητικό σετ MÅLA με γκοφρέ φύλλα από χαρτόνι, ριζόχαρτο και άλλα. Ακόμα, θα χρειαστείτε έναν χάρακα, κολλητική ταινία, κόλα, ψαλίδι, στυλό, συρραπτικό και χαρτί περιτυλίγματος. Τα αυτοκόλλητα με αριθμούς είναι ιδανικά, αλλά μπορείτε να τα γράψετε και μόνοι σας.

KOMPLEMENT Κρεμάστρα
Βήμα 1 Επιλέξαμε να κρεμάσουμε την κρεμάστρα KOMPLEMENT σε μια κρεμάστρα LOSJÖN, γιατί εκτός από το ότι είναι χρωματιστή, στερεώνεται στον τοίχο με κολλητική ταινία διπλής όψεως ή με βίδες. Μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο με νιφάδες χιονιού από χαρτόνι ή να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα προστατευτικά FIXA, όπως κάναμε και εμείς.

MÅLA Χάρτινο διακοσμητικό σετ
Βήμα 2 Φτιάξτε τις θήκες με γκοφρέ χαρτόνι. Μετρήστε το βάθος από τους κυλίνδρους. Κόψτε 18 λωρίδες και συρράψτε κάθε μια σε σχήμα κύκλου. Πάρτε σαν μέτρο σύγκρισης έναν κύκλο της κρεμάστρας KOMPLEMENT για να ορίσετε το μέγεθος και κόψτε 18 καπάκια. Κολλήστε κάθε καπάκι σε κάθε θήκη-κύλινδρο με κόλα ή κολλητική ταινία. Γεμίστε τα με δωράκια και τοποθετήστε τα στην κατασκευή.
Βήμα 3 Φτιάξτε τα δέντρα με παχύ χρωματιστό χαρτί ή χαρτί περιτυλίγματος. Κάθε δέντρο είναι μια στοίβα από κώνους. Κρατήστε ένα χαρτί οριζόντια, τυλίξτε το σε σχήμα κώνου διπλώνοντας την μια πάνω γωνία προς τα μέσα ενώ τραβάτε την άλλη πάνω γωνία πάνω από την πρώτη. Κολλήστε το χαρτί που προεξέχει και κόψτε ότι περισσεύει από τη βάση, ώστε να γίνει ευθεία. Κάντε το μερικές φορές ακόμα και βάλτε τους κώνους τον έναν μέσα στον άλλο.Βήμα 4 Φτιάξτε τον πύργο και το τείχος του κάστρου. Σιγουρευτείτε ότι έχετε αριθμήσει το ημερολόγιο σας. Ίσως προσθέσετε και ψεύτικο χιόνι από βαμβάκι! Πείτε στα παιδιά σας καθώς περνάνε οι μέρες να βγάζουν τη θήκη της ημέρας και να παίρνουν το δώρο που κρύβεται από πίσω. Έτσι θα μπορέσετε να ξαναχρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πουληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.