Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Υποστήριξη για την εφαρμογή IKEA Home smart & την πύλη δικτύου TRÅDFRI


Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το σύστημα Home smart. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα «έξυπνα» προϊόντα σας με τηλεχειριστήρια. Αλλά εάν θέλετε να τα συνδέσετε με το κινητό σας, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή και να έχετε την πύλη δικτύου TRÅDFRI.

Πώς να ξεκινήσετε και πώς να χρησιμοποιήσετε το σύστημα IKEA Home smart.

Συχνές ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων για την εφαρμογή IKEA Home smart και την πύλη δικτύου.

Εφαρμογή IKEA Home smart.

Κατεβάστε την εφαρμογή για να ελέγχετε τα προϊόντα IKEA Home smart σε συνδυασμό με την πύλη δικτύου TRÅDFRI.Πώς λειτουργεί:

Προσθέτοντας την πύλη δικτύου TRÅDFRI στο WiFi router του σπιτιού σας και κατεβάζοντας την εφαρμογή IKEA Home smart, το σπίτι σας μεταμορφώνεται. Η πύλη δικτύου  επικοινωνεί με τα συνδεδεμένα «έξυπνα» προϊόντα φωτισμού, προσφέροντάς σας έναν πλήρη έλεγχο μέσω του κινητού σας. Μπορείτε να προσθέσετε «έξυπνο» φωτισμό, «έξυπνα» στόρια και πρίζες με ασύρματο έλεγχο, ώστε να μετατρέψετε τα απλά φωτιστικά σε «έξυπνα». Έπειτα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, αλλάζετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Τέσσερις τρόποι να ρυθμίσετε το σύστημα IKEA Home smart:

Είτε προτιμάτε συσκευές, είτε ηλεκτρονικές εφαρμογές, η ΙΚΕΑ σας παρέχει και τα δύο. Αλλάξτε την ατμόσφαιρα του χώρου σας με το πάτημα ενός κουμπιού, με μία απλή κίνηση του χεριού σας, με το άγγιγμα της οθόνης σας ή απλώς με τον ήχο της φωνής σας.

1. Τηλεχειριστήριο

Ρυθμίστε τα «έξυπνα» ΙΚΕΑ προϊόντα σας με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

2. Αισθητήρας κίνησης

Αισθανθείτε πιο ασφαλείς μέσα στο σπίτι σας, με φωτισμό ο οποίος ανάβει με την ανίχνευση κίνησης.

3. Εφαρμογή IKEA Home smart

Με την εφαρμογή IKEA Home smart μπορείτε να ρυθμίσετε τους χρονοδιακόπτες, να φτιάξετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με τον φωτισμό, ανάλογα με το πρόγραμμα σας και να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη.

Γνωρίζατε ότι η εφαρμογή TRÅDFRI μετονομάστηκε πλέον σε IKEA Home smart;

4. Φωνητικός έλεγχος

Χειριστείτε τα «έξυπνα» προϊόντα ΙΚΕΑ που διαθέτετε με την φωνή σας. Η ρύθμιση είναι συμβατή με την Amazon Alexa, τον Βοηθό Google και το Apple HomeKit.

Είναι συμβατό με το σύστημα IKEA Home smart;

Όταν βλέπετε αυτό το σήμα σε ένα προϊόν, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι συμβατό με την εφαρμογή IKEA Home smart και μπορεί να συνδεθεί με την πύλη δικτύου TRÅDFRI.

Για ποιό «έξυπνο» προϊόν χρειάζεστε βοήθεια;

Υποστήριξη για τον «έξυπνο» φωτισμό

Υποστήριξη για τα ασύρματα στόρια

Από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Από την κουζίνα μέχρι το υπνοδωμάτιο,  φτιάξτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα ανάλογα με τη διάθεσή σας και τη δραστηριότητα που θέλετε να κάνετε.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα IKEA Home smart