Skip to main content
Τώρα μπορείτε να αναζητήσετε προϊόντα ΙΚΕΑ, με χρήση εικόνας
Ανεβάστε φωτογραφία
Δείτε πώς δουλεύει

Ρωτήστε τον διακοσμητή για την ισορροπία ανάμεσα στην τηλεργασία και την καθημερινότητα

Αυτή την περίοδο εργάζομαι από το σπίτι. Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν χώρο εργασίας χωρίς να χρειάζομαι ένα επιπλέον δωμάτιο; Καλή ερώτηση! Ο διακοσμητής Hans Blomquist έχει τις απαραίτητες γνώσεις για το συγκεκριμένο θέμα και προτείνει ιδέες έτσι ώστε να δημιουργήσετε τον απαραίτητο χώρο για εργασία, ακόμα και σε ένα μικρό σπίτι.

Λειτουργικό περιβάλλον εργασίας στο σπίτι

Δείτε πως ο Hans σχεδίασε ένα λειτουργικό περιβάλλον εργασίας, δημιουργώντας χώρους για συγκεκριμένες δραστηριότητες. Μπορείτε και εσείς να ακολουθήσετε αυτά τα εύκολα βήματα και να απολαύσετε την ελευθερία και την ευελιξία της τηλεργασίας!

Δημιουργήστε επιπλέον χώρους στο σπίτι σας

Οι τοίχοι σε ένα σπίτι διαμορφώνουν τους χώρους. Το ίδιο μπορεί να γίνει όμως και με τις κουρτίνες ή τα μεγάλα έπιπλα, ακόμα και σε έναν μικρό χώρο.
SANELA, κουρτίνες μερικής συσκότισης, 2 τεμ., 404.444.82

SANELA κουρτίνες μερικής συσκότισης, 2 τεμ.

Τρέχουσα τιμή € 89,99
445 πόντους ανταμοιβής

Μερική συσκότιση

handmade
AGEN, πολυθρόνα με μαξιλάρι, 193.907.73

AGEN πολυθρόνα με μαξιλάρι

Τρέχουσα τιμή € 79,99
395 πόντους ανταμοιβής
LANDSKRONA, τριθέσιος καναπές, 492.703.02

LANDSKRONA τριθέσιος καναπές

Τρέχουσα τιμή € 989,00
4945 πόντους ανταμοιβής
(1)

Επισκεφθείτε ένα άλλο σπίτι