Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Διαχρονικά προϊόντα

Μέχρι το 2030, τα προϊόντα ΙΚΕΑ από τον σχεδιασμό τους θα μπορούν να έχουν δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης για τον ίδιο ή για άλλον σκοπό, δυνατότητα επισκευής, μεταπώλησης ή ανακύκλωσης.
Φυσικά, ακόμη και σήμερα, υπάρχει συνήθως ένας εύκολος και ικανοποιητικός τρόπος για να παραταθεί η διάρκεια ζωής των επίπλων σας.

Έπιπλα που προσαρμόζονται

Καθώς η οικογένειά σας μεγαλώνει, ο τρόπος ζωής σας αλλάζει, τα γούστα σας ωριμάζουν και ίσως να εκτιμάτε τα πολυμορφικά έπιπλα, που αποτελούνται από διαφορετικά κομμάτια. Αντί να κάνετε μια μεγάλη αγορά που αργότερα πρέπει να αντικαταστήσετε, μπορείτε να προσθέσετε απλά τα κομμάτια που χρειάζεστε, όπως και όποτε τα χρειάζεστε. Τα πολυμορφικά έπιπλα μπορεί να είναι ο προσιτός τρόπος για  να προσαρμόσετε τα έπιπλα του σπιτιού σας σε μία νέα κατάσταση στη ζωή σας.

Έπιπλα τα οποία είναι ανθεκτικά αλλά και πολυλειτουργικά θα σας ανταμείψουν  με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα μπορείτε να απολαύσετε πολλά χρόνια ξεκούραστου ύπνου και ένα οργανωμένο υπνοδωμάτιο ταυτόχρονα με ένα κρεβάτι που διαθέτει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης.

Τα προϊόντα που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, ειδικά όταν έχετε παιδιά που μεγαλώνουν γρήγορα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.

Δείτε όλα τα παιδικά κρεβάτια

Νέα έπιπλα - ή ανανεωμένα έπιπλα;

Με τη πάροδο του χρόνου τα έπιπλα που έχετε χρησιμοποιήσει μπορεί να αρχίσουν να δείχνουν σημάδια καθημερινής φθοράς. Συχνά, μπορείτε να τους δώσετε έναν εντελώς νέο αέρα ζωής με πολύ μικρό κόστος ή προσπάθεια.

Εάν, για παράδειγμα ο καναπές σας διαθέτει καλύμματα που βγαίνουν και μπορούν να πλένονται,  μπορείτε εύκολα να του δώσετε μία φρέσκια αίσθηση όποτε θέλετε. Έτσι πάντα μπορείτε να διατηρείτε τον καναπέ σας καθαρό αλλά μπορείτε να του δώσετε και μία εντελώς νέα εμφάνιση με αλλαγή χρωμάτων και σχεδίων. Τα ανθεκτικά καλύμματα καναπέδων έχουν δοκιμαστεί ώστε να αντέχουν πάνω από 25.000 κύκλους πλυσίματος.

Ένα πέρασμα με χρώμα ή λάδι μπορεί να παρατείνει τον χρόνο αντοχής στα ξύλινα έπιπλα όπως τα τραπέζια, τις καρέκλες και τα συστήματα αποθήκευσης. Έτσι θα ανταπεξέλθουν καλύτερα στα χτυπήματα και τις γρατζουνιές της καθημερινής χρήσης.

Δείτε όλα τα καλύμματα

Μπορείτε να το επιδιορθώσετε; Ναι μπορείτε

Ο χρόνος επηρεάζει ακόμη και τα πιο ανθεκτικά προϊόντα. Συχνά, όμως, χρειάζεται μόνο μια μικρή επιδιόρθωση για να επαναφέρετε την καρέκλα, το τραπέζι ή τον καναπέ στην καθημερινή του χρήση. Και δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να το κάνετε. Ειδικά εάν τα έχετε συναρμολογήσει εσείς.

Ακόμη μπορείτε να βρείτε τα περισσότερα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε μέσω της εξυπηρέτησης πελατών IKEA. Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν την ικανοποίηση της επιδιόρθωσης και της επαναχρησιμοποίησης αντικειμένων, αντί να τα πετούν. Έτσι εξοικονομούμε χρήματα και δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών εδώ.


Δείτε όλα τα εργαλεία και τα εξαρτήματα

Συντήρηση και επισκευή των επίπλων σας

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε τα έπιπλά σας περισσότερο και να τους δώσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής υπάρχουν πολλά προσιτά προϊόντα ΙΚΕΑ που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες.