Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ετοιμάστε ένα ωραίο οικογενειακό τραπέζι με 4 απλά βήματα

Όλοι οι γονείς ξέρουν τη δυσκολία που απαιτεί ένα οικογενειακό τραπέζι με όλα τα μέλη της παρόντα. Εδώ θα βρείτε μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν.

INGATORP Επεκτεινόμενο τραπέζι

1. Δώστε την απαραίτητη σημασία

Κάνετε την ώρα του δείπνου μοναδική. Ασχοληθείτε όλοι με αυτή τη διαδικασία και όποτε μπορείτε, μαγειρέψτε μαζί. Παρακινήστε τα παιδιά σας να βοηθήσουν στο στρώσιμο του τραπεζιού ή να αποφασίσουν εκείνα το φαγητό που θα μαγειρέψετε. (Αν θέλετε να έρθουν καλεσμένοι ή φίλοι των παιδιών, ένα επεκτεινόμενο τραπέζι είναι η λύση.)

LÄTTAD Σουπλά

2. Βάλτε στιλ στο τραπέζι

Ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι σας ανεβάζει αμέσως την διάθεση. Γιατί να κρατήσετε τα καλά σερβίτσια μόνο για ένα καλό, βραδινό γεύμα με φίλους; Στρώστε σουπλά, χρωματιστές χαρτοπετσέτες, δύο πιάτα, ένα βοηθητικό πιάτο για το ορεκτικό και ένα μεγαλύτερο για το κυρίως και ένα ωραίο μπολ σερβιρίσματος για την σαλάτα. Αυτά είναι μερικές λεπτομέρειες που θα κάνουν το οικογενειακό σας δείπνο πιο επίσημο και γιορτινό.

LUSTIGT Παιχνίδι τροχός της τύχης

3. Απολαύστε την κάθε στιγμή

Όταν έχετε την ευκαιρία, είναι ωραίο να κάθεστε όλη η οικογένεια μαζί και να συζητάτε για το πώς περάσατε την εβδομάδα σας. Με ένα παιχνίδι ή ένα κουίζ μουσικής μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί και να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

STOCKSUND Πάγκος

4. Κάντε ένα διάλειμμα από όλα

Το να απέχετε λίγο από την καθημερινότητα είναι μία πρόκληση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για όλη την οικογένεια. Δεν θα πειράξει κανέναν αν βάλετε για λίγο το κινητό σας στην άκρη για να απολαύσετε το όμορφο δείπνο όλοι μαζί.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.