Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ένα εντυπωσιακό, μονόχρωμο στρώσιμο τραπεζιού

Δοκιμάστε αυτή την ιδέα για ένα ξεχωριστό γεύμα ή για να αναβαθμίσετε το καθημερινό γεύμα με την οικογένειά.

BACKIG Μπολ

Μερικές φορές είναι ωραίο να διακοσμείτε το τραπέζι σας με τέτοιο τρόπο που θα κάνει εντύπωση. Ξεκινήστε με μονοχρωμία στα είδη σερβιρίσματος και δώστε ένταση με ένα χρώμα στις χαρτοπετσέτες – το έντονο πράσινο ταιριάζει πολύ ωραία με το ασπρόμαυρο. Σερβίρετε το φαγητό στα σκεύη που το έχετε μαγειρέψει για λιγότερη ταλαιπωρία και πλύσιμο. Δοκιμάστε να αξιοποιήσετε ένα παλιό ράφι σαν βάση στο κέντρο του τραπεζιού, ολοκληρώστε με κασπό με μυρωδικά και βάλτε το λάδι και τις διάφορες σάλτσες σε καράφες.

Τι υπάρχει στο τραπέζι:

BACKIG μπολ
FABULÖS ποτήρι
FANTASTISK χαρτοπετσέτες
BACKIG πιάτο
DYRGRIP ποτήρι
IKEA 365+ καράφα με πώμα
YPPERLIG βάση για κερί ρεσό

SVENBERTIL Κάθισμα
Το μονόχρωμο τραπέζι της Σοφίας ταιριάζει με το υπόλοιπο σπίτι της – χρησιμοποιεί πράσινο για να κάνει αντίθεση με το ασπρόμαυρο. Μην συνδυάσετε πάνω από 3 χρώματα, ειδικά στο στρώσιμο ενός τραπεζιού. «Μας αρέσει πολύ να έρχονται φίλοι μας για βραδινό γεύμα και στρώνοντας έτσι το τραπέζι είναι σαν μία μοναδική περίσταση», λέει η Σοφία.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.