Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Τρία γρήγορα και εύκολα παιχνίδια

Είτε είναι πάρτι γενεθλίων είτε ένα απλό απόγευμα, πάντα είναι μία ιδανική στιγμή για παιδικές δραστηριότητες. Εδώ θα βρείτε τρεις ιδέες για παιδικά παιχνίδια που χρειάζονται ελάχιστη προετοιμασία και εξοπλισμό.

1. Ψαρεύοντας θησαυρούς

Η λίμνη για ψάρεμα φτιάχνεται από ένα διαχωριστικό που κρέμεται ανάμεσα στη πόρτα όπως η κουρτίνα μπάνιου. Εδώ όπως και για τα παρακάτω παιχνίδια προτείνουμε μία ράγα κουρτίνας, η οποία είναι εύκολη στην προσαρμογή. Βάλτε τα παιδιά σε μια σειρά. Κάθε παιδί αφού έρθει η σειρά του, παίρνει το καλάμι ψαρέματος στα χέρια και το ύφασμα ψαρέματος κρέμεται από ένα σχοινί πιασμένο με μανταλάκι. Μετά από μια μέρα γεμάτη ψάρεμα και παιχνίδι, μαζεύοντας τη μπετονιά, μπορεί και να εμφανιστούν εκπλήξεις. Πραγματικοί θησαυροί!

2. Χορέψτε λίμπο

Ήρθε η ώρα για λίμπο! Ένας συνδυασμός ισορροπίας, ευελιξίας και παιχνιδιού σε ένα. Το λίμπο είναι κάτι για όλη την οικογένεια. Κρεμάστε μια ράγα κουρτίνας και σιγουρευτείτε πως προσαρμόζεται το ύψος εύκολα – βάλτε μουσική να μπείτε στο ρυθμό και αφήστε το παιχνίδι να πάρει τη ροή του. Πόσο αντέχεται εσείς;

Αγώνας μέχρι το πάτωμα

Για να γίνει ακόμη πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι, προσθέστε στη ράγα υφασμάτινες λωρίδες. Πόσο χαμηλά καταφέρατε να κατεβείτε; Αφήστε αυτοκόλλητα στο τοίχο για να καταγράφετε την πρόοδο του καθενός.

3. Εκπλήξεις που… κρέμονται

Για να κρατήστε τα παιδιά χαρούμενα και απασχολημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάζεστε δημιουργικές ιδέες. Τα δώρα είναι πάντα μία ωραία έκπληξη.

Για όλους υπάρχει ένα δώρο

Κρεμάστε τα λούτρινα παιχνίδια με χρωματιστές κορδέλες από μία ράγα κουρτίνας. Οδηγείστε τα παιδιά με δεμένα μάτια προσεκτικά προς τη ράγα με τα παιχνίδια και αφήστε τα να κόψουν με ένα ψαλίδι μία κορδέλα. Το παιχνίδι τους ανήκει!

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε