Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Πως να περάσετε χρόνο με τους γείτονές σας μία βροχερή μέρα

Πολλές φορές ο καιρός μπορεί να αλλάξει τα σχέδιά σας. Μπορεί να έχετε κανονίσει να περάσετε τον χρόνο σας έξω, κάνοντας μία βόλτα και ξαφνικά να αρχίσει να βρέχει. Για αυτό, ανακαλύψτε μερικές εύκολες ιδέες για το πως μπορείτε να «βάλετε φως» ακόμη και στις πιο βροχερές μέρες.

Μοιραζόμαστε χώρο, μοιραζόμαστε στιγμές

Αν δεν έχετε τον χώρο ή τον χρόνο για να καλέσετε τους γείτονες σπίτι σας, γιατί να μην αξιοποιήσετε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας; Μεταφέρετε ένα τραπέζι και μερικές καρέκλες και είστε έτοιμοι. 

Κάνετε τον χώρο πιο ατμοσφαιρικό στη στιγμή

Ο χώρος μοιάζει λίγο άδειος και χωρίς στιλ; Με μανταλάκια και διακοσμητικό φωτισμό θα δώσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στις σκάλες.

Μία μικρή γωνιά για παιδιά

Τα παιδιά δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι ακυρώθηκε η βόλτα. Για να περάσουν και εκείνα όμορφα, στήστε μία σκηνή με μερικά παιδικά λευκά είδη και παιχνίδια.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.