Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ο φωτισμός που θα σας κάνει να κοιμάστε καλύτερα

Ο ρυθμιζόμενος σε ένταση φωτισμός και η απομάκρυνση των ηλεκτρονικών συσκευών, σας βοηθούν να κοιμάστε καλύτερα. Τα επίπεδα φωτός στο υπνοδωμάτιό σας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου σας. Ακολουθήστε αυτές τις τέσσερις συμβουλές για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του φωτός για έναν καλύτερο ύπνο.

Αφήστε τον κόσμο έξω

Κρατήστε το δωμάτιό σας όσο πιο σκοτεινό θέλετε, τοποθετώντας κουρτίνες ή στόρια συσκότισης. Αυτό θα βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που η χαλάρωση και ο ύπνος θα έρχονται πιο εύκολα και θα ελαχιστοποιήσει την ενόχληση από εξωτερικές πηγές φωτός, όπως τα φώτα ασφαλείας ή το φως του ήλιου το πρωί. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα ύπνου.

Δείτε τα στόρια μας

Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο ρυθμιζόμενος σε ένταση φωτισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προετοιμαστείτε για ύπνο. Ακόμα καλύτερα είναι τα φώτα που μπορείτε να χαμηλώσετε και να απενεργοποιήσετε από απόσταση χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο. Καθώς τα βλέφαρα σας αρχίζουν να κλείνουν, απλώς πατήστε το κουμπί από την άνεση του κρεβατιού σας και αποκοιμηθείτε γλυκά.

Δείτε επιλογές φωτισμού

«Απενεργοποίηση»

Το μπλε φως που εκπέμπουν οι ψηφιακές οθόνες κάνει τον εγκέφαλό μας να νομίζει ότι πρέπει να παραμείνει ξύπνιος, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κρατάτε την τεχνολογία έξω από το υπνοδωμάτιό σας, τουλάχιστον όταν πλησιάζει η ώρα του ύπνου.

Ξυπνήστε με φυσικό τρόπο

Η ξαφνική έκθεση σε ένα έντονο φως που προκαλείται από το άνοιγμα της κουρτίνας ή την ενεργοποίηση ενός φωτός αμέσως μετά το ξύπνημα δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για πολλούς ανθρώπους να ξεκινήσουν τη μέρα. Ξυπνήστε σιγά σιγά με ένα φωτιστικό που έχει χρονοδιακόπτη ή ένα ξυπνητήρι με φωτισμό.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες και λύσεις για να βελτιώσετε το περιβάλλον του υπνοδωματίου σας και τον ύπνο σας.