Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Διακόσμηση με κεριά

Τι πιο γιορτινό από τα κεριά; Δοκιμάστε αυτές τις ιδέες και φέρετε χριστουγεννιάτικη και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι.


Το μοντέρνο κηροπήγιο

«Το φως των κεριών φέρνει ζεστασιά στο σπίτι», λέει η Stina Lanneskog, σχεδιάστρια του πολυελαίου ÄPPELVIKEN. Για αυτό η Stina σχεδίασε ένα φωτιστικό που να δουλεύει με ρεύμα και κεριά. «Πλέον σε κάθε χώρο θέλουμε διαφορετικό φωτισμό και να μπορούμε να τον ρυθμίσουμε βάσει ώρας. Αυτό κάνει και ο πολυέλαιος ÄPPELVIKEN».


Φωτίστε τα δείπνα με τους αγαπημένους σας

Ο πολυέλαιος ÄPPELVIKEN προσφέρει δύο τύπους φωτισμού: «Μπορεί ο καθένας να έχει τον φωτισμό που επιθυμεί.» Μπορείτε να βάλετε έναν λαμπτήρα στο κέντρο του πολυελαίου και όταν θέλετε πιο ατμοσφαιρικό φωτισμό, κλείστε το ρεύμα και ανάψτε κεριά στους 4 βραχίονες του πολυελαίου.


3 ακόμη ιδέες για διακόσμηση με κεριά

1. Συνδυάστε διάφορα αξεσουάρ διακόσμησης, κηροπήγια και κεριά για να δημιουργήσετε μία γιορτινή εικόνα στο σπίτι σας. «Επιλέξτε φανάρια, κεριά σε διάφορα ύψη και κηροπήγια.»

«Τα αρωματικά κεριά ανεβάζουν τη διάθεση. Με βάζει αμέσως σε γιορτινό κλίμα η μυρωδιά της κανέλλας ή του γαρύφαλλου, για αυτό επιλέγω αρωματικά κεριά με τέτοιο άρωμα.»

Stina Lanneskog, σχεδιάστρια

NJUTNING αρωματικό κερί σε ποτήρι, λεβάντα
2. Η όσφρηση είναι από τις πιο δυνατές αισθήσεις. Η Stina πιστεύει ότι δεν πρέπει να έχουμε πολλά αρωματικά κεριά: «Μου αρέσει όταν το σπίτι έχει την μυρωδιά του καφέ ή του φαγητού που ετοιμάζω. «Η λεβάντα είναι ένα άρωμα που φέρνει ηρεμία, η βανίλια γλυκύτητα και η κανέλλα γιορτινή αίσθηση.

GODAFTON Κερί LED
3. Τα κεριά δίνουν ρομαντικό φωτισμό στον χώρο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν πρέπει ποτέ να τα αφήνουμε αναμμένα χωρίς παρακολούθηση. Μην ξεχνάτε, επίσης, να μην τα αφήνετε κοντά σε παιδιά ή κατοικίδια. Τα κεριά LED είναι μία τέλεια εναλλακτική και μπορείτε να τα τοποθετήσετε είτε μέσα στο σπίτι είτε σε εξωτερικό χώρο. Εκτός της ασφάλειας, είναι και οικονομικά.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.