Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

5 δώρα για τους αγαπημένους σας

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα, άρα πρέπει να έχει και ξεχωριστό δώρο. Βρείτε το κατάλληλο για κάθε τύπο ανθρώπου.

PÄRLBAND Βάση για κερί ρεσό

Για αυτόν που αγαπάει τη διακοσμητή σπιτιού

Εκπλήξτε τον με ένα διακοσμητικό που είναι στη μόδα. Θα γνωρίζει (αλλά μπορεί να το δει και στο Pinterest) ότι τα μεταλλικά έχουν την τιμητική τους αυτήν την περίοδο. Επιλέξτε ένα διακοσμητικό που θα ταιριάζει σε κάθε χώρο του σπιτιού του, όπως ένας γυάλινος θόλος με βάση ή μία βάση για κερί ρεσό.

GLATTIS Δίσκος

Για αυτόν που αγαπάει το τσάι

Η αγαπημένη τους συσκευή στην κουζίνα είναι ο βραστήρας; Κάνετέ τους αυτή τη στιγμή μοναδική με δώρο ένα σετ με όλα τα απαραίτητα για το τσάι.

ARV BRÖLLOP βάση σερβιρίσματος με καπάκι

Για αυτόν που αγαπάει το φαγητό

Με την πρώτη ευκαιρία είναι έτοιμος για κάθε γεύμα. Τι καλύτερο από μία βάση σερβιρίσματος με καπάκι που είναι λειτουργική αλλά έχει και στιλ; Μπορεί να σερβίρει γλυκά, τούρτες, τυριά και φρούτα.

SUCCULENT Φυτό

Για αυτόν που αγαπάει τη φύση

Τους κάκτους όσο τους περιποιείστε, μπορεί να κρατήσουν ως και 10 χρόνια! Ένα μικρό φυτό είναι ιδανικό για περβάζια ή για διάφορα ράφια μέσα στο σπίτι.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.