Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ξύπνησε το μωρό σας μέσα στη νύχτα;

Ο ερχομός ενός μωρού στο σπίτι φέρνει μεγάλη χαρά και αγάπη από την πρώτη στιγμή.
Από την άλλη φέρνει και πολλά ξενύχτια.
Με τον κατάλληλο φωτισμό, θα κάνετε τα ξενύχτια μία πιο εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.1. ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. Όταν έχετε ένα μωρό στο σπίτι, σηκώνεστε όλη νύχτα από το κρεβάτι και το μόνο που δεν θέλετε είναι να χτυπάτε στις γωνίες των επίπλων. Μία ωραία ιδέα είναι να τοποθετήσετε μία μπάρα φωτισμού κάτω από το κρεβάτι. Έτσι, δεν θα ξυπνήσετε και τον σύντροφό σας. Για πιο ζεστή ατμόσφαιρα θα μπορούσατε να βάψετε τους τοίχους σας με ένα σκούρο χρώμα.

OLLSTA Καπέλο

2. ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΣΗ είναι κατάλληλα για έναν γονιό. Τη νύχτα που το μωρό μισοκοιμάται και θέλετε να το ταΐσετε, χρειάζεστε χαμηλό φωτισμό ενώ για τις ώρες που είστε μόνοι και θέλετε να διαβάσετε το βιβλίο σας χρειάζεστε πιο έντονο φωτισμό. Προσθέστε σκούρες, χοντρές κουρτίνες υπνοδωματίου, οι οποίες λειτουργούν σαν διαχωριστικό δωματίου και σκούρα καπέλα φωτιστικών, για να μην ξυπνήσετε τον σύντροφό σας.3. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟ; Σε κανέναν δεν αρέσει να ξυπνάει με έντονο φως, ειδικά στα μωρά.
Ένα φωτιστικό νυκτός LED θα σας βοηθήσει να έχετε τόσο φως όσο χρειάζεστε και θα δημιουργήσει μία ήρεμη ατμόσφαιρα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να ξαναπουληθεί με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.