Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Φωτίστε το μπαλκόνι σας

Φωτίστε το μπαλκόνι σας και δημιουργείστε.

ROTERA Φαναράκι για κερί ρεσό


«Κρεμάστε πολλά φαναράκια με κεριά ρεσό σε διαφορετικά ύψη για να δημιουργήσετε την εντύπωση ενός πολυέλαιου. Χρησιμοποιήστε χρωματιστά, πυράντοχα σχοινιά για να προσθέσετε χρώμα.»


«Δημιουργήστε φωτιστικά με το δικό σας στιλ, όπως μία ξύλινη καρδιά. Βάλτε το ξύλο στο νερό και μετά δώστε του το σχήμα που επιθυμείτε. Δέστε το με σχοινί και τυλίξτε μία γιρλάντα φωτισμού γύρω-γύρω.»

ROTERA Φαναράκι για κερί ρεσό


«Με διαφορετικά φαναράκια και φωτιστικά σε διάφορα επίπεδα το μπαλκόνι σας θα γίνει μία χαλαρή γωνία με στιλ.»


«Με τον κατάλληλο φωτισμό και τα υφάσματα μπορείτε να απολαύσετε το μπαλκόνι σας όλες τις εποχές.»


«Τα χαλιά από πολυπροπυλένιο αντέχουν σε εξωτερικό χώρο όλο τον χρόνο, ενώ κάνουν έναν μικρό χώρο ακόμη πιο ζεστό. Αν λερωθεί, καθαρίστε το με ένα πανί ή με το λάστιχο και κρεμάστε το μέχρι να στεγνώσει.»


«Βάζοντας μία γιρλάντα φωτισμού σε έναν τοίχο ή σε μία ράγα θα έχετε την αίσθηση μίας κουρτίνας με φωτάκια. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το μπαλκόνι σας όλες τις εποχές.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε