Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Συχνές ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων «έξυπνου» φωτισμού

Η εφαρμογή Home smart και η πύλη δικτύου TRÅDFRI

Συνέδεσα την πηγή φωτός μου στην πύλη δικτύου TRÅDFRI χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Θα χρειαστώ πάλι το τηλεχειριστήριο ή μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή IKEA Home smart από εδώ και πέρα;

Αφού έχετε χρησιμοποιήσει το τηλεχειριστήριο για τη σύζευξη των πηγών φωτός σας, μπορείτε να αποσυνδέσετε τη συσκευή ελέγχου από την πύλη δικτύου και να ρυθμίσετε τον φωτισμό σας χωρίς τη συσκευή ελέγχου σας. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε αργότερα να προσθέσετε περισσότερες πηγές φωτός στο σύστημά σας, θα χρειαστείτε ξανά μια συσκευή ελέγχου.

Ακολούθησα τις οδηγίες και συνέδεσα τη συσκευή ελέγχου (τηλεχειριστήριο, ασύρματο ροοστάτη ή αισθητήρα κίνησης) με την πύλη δικτύου TRÅDFRI, αλλά δεν βλέπω την πηγή φωτός στην εφαρμογή.

Θα πρέπει να αντιστοιχίσετε τον λαμπτήρα με τη συσκευή ελέγχου σας. Διότι χάθηκε η σύνδεση στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν προσθέσατε τη συσκευή ελέγχου στην πύλη δικτύου.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη λήψη της εφαρμογής IKEA Home smart.

Ελέγξτε τις τελευταίες πληροφορίες συμβατότητας στο App Store ή στο Google Play.

Δεν μπορώ να προσθέσω την πηγή φωτός στην πύλη δικτύου TRÅDFRI.

Για να μπορέσετε να προσθέσετε μία πηγή φωτός στην πύλη δικτύου σας, θα πρέπει να έχετε μια συσκευή ελέγχου (τηλεχειριστήριο, ασύρματο ροοστάτη ή αισθητήρα κίνησης). Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή. Προσθέστε δηλαδή πρώτα τη συσκευή ελέγχου στην πύλη δικτύου σας και στη συνέχεια, συνδέστε τις πηγές φωτός σας με αυτήν τη συσκευή.

Χρειάζεται να έχω πύλη δικτύου TRÅDFRI για να χρησιμοποιήσω πηγές φωτός TRÅDFRI;

Όχι, μπορείτε να ρυθμίσετε οποιαδήποτε πηγή φωτός TRÅDFRI με μία συσκευή ελέγχου TRÅDFRI (τηλεχειριστήριο, ασύρματο dimmer ή αισθητήρα κίνησης). Χρειάζεστε τη πύλη δικτύου TRÅDFRI για να ρυθμίζετε τις πηγές φωτός TRÅDFRI με την εφαρμογή IKEA Home smart μέσω του κινητού σας.

Αγόρασα μια πύλη δικτύου και έναν λαμπτήρα, ωστόσο δεν βρίσκω τον λαμπτήρα με την πύλη δικτύου TRÅDFRI;

Χρειάζεστε μια συσκευή ελέγχου για να προσθέσετε μια πηγή φωτός στην πύλη δικτύου. Θα βρείτε τον αναλυτικό οδηγό για να κάνετε την προσθήκη στην εφαρμογή IKEA Home smart.

Δεν μπορώ να συνδέσω την εφαρμογή / το τηλέφωνό μου στην πύλη δικτύου μου. Τι κάνω λάθος;

 1. Βεβαιωθείτε ότι η πύλη δικτύου σας είναι ενεργοποιημένη. Βεβαιωθείτε ακόμη ότι το καλώδιο τροφοδοσίας είναι σωστά συνδεδεμένο.
 2. Βεβαιωθείτε ότι η πύλη δικτύου είναι συνδεδεμένη στο router σας μέσω καλωδίου και ότι το router διαθέτει σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 3. Για να συνεχίσετε, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή IKEA Home smart από το Apple App Store ή το Android Play Store. Βρείτε τον αναλυτικό οδηγό στην εφαρμογή και ακολουθήστε τον για να ρυθμίσετε την πύλη δικτύου σας.
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται στην εφαρμογή σχετικά με το πώς να ρυθμίσετε την πύλη δικτύου σας καθώς και το πώς να συνδέσετε τις συσκευές ελέγχου και τις πηγές φωτός σας.
 5. Βρείτε τον κωδικό QR στο πίσω μέρος της πύλης δικτύου σας και σαρώστε τον με το κινητό σας τηλέφωνο ακολουθώντας τις οδηγίες στην εφαρμογή. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σάρωση του κωδικού, πληκτρολογήστε τον κωδικό της πύλης δικτύου, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος της πύλης. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, βεβαιωθείτε ότι όλα τα καλώδια είναι συνδεδεμένα και δοκιμάστε ξανά.
 6. Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο WiFi, το ίδιο δίκτυο με το οποίο συνδέεται η πύλη δικτύου.
 7. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ρυθμίστε την πύλη δικτύου ακολουθώντας τα βήματα στην εφαρμογή. Μπορείτε ακόμη να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να εγκαταστήσετε τα προϊόντα σας ξανά.

Μπορείτε να δείτε αυτά τα βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:

Πώς να εγκαταστήσετε το σετ πύλης δικτύου TRÅDFRI

Πώς να επαναφέρετε την πύλη δικτύου σας στις αρχικές, εργοστασιακές ρυθμίσεις

Πώς να αναβαθμίσετε τα προϊόντα «έξυπνου» φωτισμού για χρήση με την εφαρμογή IKEA Home smart

Άλλαξα κατά λάθος τις ρυθμίσεις φωτισμού στην εφαρμογή. Πώς μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις μου;

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις φωτός σας είναι να τις αποθηκεύσετε ως «συνθέσεις». Όταν το έχετε κάνει αυτό, σε περίπτωση που κάποιος αλλάξει το φωτισμό, μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις φωτός και να επιλέξετε την αποθηκευμένη σύνθεση, έτσι όλα τα φώτα θα επιστρέψουν στη ρύθμιση που θέλετε. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στην πύλη δικτύου και στο δίκτυό σας για αυτό το λόγο δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίγραφο στο cloud.

Δεν μπορώ να συνδέσω το Amazon Alexa με το σύστημα IKEA Home smart.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα TRÅDFRI με το Amazon Alexa εάν διαθέτετε πύλη δικτύου TRÅDFRI (για διαθεσιμότητα αγοράς και γλώσσας, ανατρέξτε στην υποστήριξη της Amazon). Ακολουθήστε τις οδηγίες στο μενού «Ενοποιήσεις» στην εφαρμογή IKEA Home smart.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ενεργοποιήστε πρώτα την ενοποίηση του Amazon Alexa στην εφαρμογή IKEA Home smart και, στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε το TRÅDFRI skill (ικανότητα) στην εφαρμογή Amazon Alexa. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την ενοποίηση τόσο στην εφαρμογή IKEA Home smart όσο και στην εφαρμογή Amazon Alexa και να την ενεργοποιήσετε ξανά, πρώτα στην εφαρμογή IKEA Home smart και μετά στην εφαρμογή Amazon Alexa.

Δεν μπορώ να συνδέσω τον Βοηθό Google με το σύστημα IKEA Home smart.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα TRÅDFRI με τον Βοηθό Google εάν διαθέτετε πύλη δικτύου TRÅDFRI (για διαθεσιμότητα αγοράς και γλώσσας, ανατρέξτε στην υποστήριξη της Google). Ακολουθήστε τις οδηγίες στο μενού «Ενοποιήσεις» στην εφαρμογή IKEA Home smart. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε πρώτα την ενοποίηση του Βοηθού Google στην εφαρμογή IKEA Home smart και στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε την TRÅDFRI service στην εφαρμογή Google Home. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την ενοποίηση τόσο στην εφαρμογή IKEA Home smart όσο και στην εφαρμογή Google Home και στη συνέχεια να την ενεργοποιήσετε ξανά, πρώτα στην εφαρμογή IKEA Home smart και μετά στην εφαρμογή Google Home.

Τι πρέπει να κάνω εάν μία συσκευή αποτύχει κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης;

Ξαναπροσπαθήστε. Ενεργοποιήστε όλες τις πηγές φωτός σας και βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που λειτουργούν με μπαταρία έχουν μπαταρία. Μπορείτε να ξαναδοκιμάσετε να κάνετε μία ενημέρωση διαλέγοντας την επιλογή «Έλεγχος για ενημερώσεις» στην εφαρμογή IKEA Home smart. Εάν η πύλη δικτύου χάνει την επαφή με το router κατά την ενημέρωση, ελέγξτε αν η πύλη σας είναι σωστά συνδεδεμένη με το router σας και ότι το router έχει ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της πύλης δικτύου, τι θα συμβεί στο σύστημα (συνδεδεμένες πηγές φωτός) και στην εφαρμογή IKEA Home smart;

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα καθαρίσει όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην πύλη δικτύου και θα δημιουργήσει ξανά ένα νέο δίκτυο. Θα λειτουργεί επίσης με την πιο πρόσφατη ενημέρωση που έχει γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή και θα επανέρθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με το πάτημα του κουμπιού στην οπή. Το υπόλοιπο σύστημα παραμένει άθικτο, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπόλοιπες συσκευές στο σύστημα.

Πηγές φωτός

Πώς να επανασυγχρονίσετε τους λαμπτήρες σας

Οι πηγές φωτός μπορεί να μην είναι συγχρονισμένες όταν χρησιμοποιείτε τους κύριους διακόπτες τροφοδοσίας (διακόπτες τοίχου ή λαμπτήρα) με ένα μέρος από τους συνδεδεμένους λαμπτήρες σας. Για παράδειγμα, όταν απενεργοποιείτε έναν λαμπτήρα σε μια ομάδα με τον κύριο διακόπτη τροφοδοσίας και αλλάζετε τους υπόλοιπους λαμπτήρες στην ομάδα σε άλλη κατάσταση, ο σβηστός λαμπτήρας θα είναι εκτός συγχρονισμού όταν θα τον ανάψετε πάλι με τον κύριο διακόπτη τροφοδοσίας.

Λαμπτήρες TRADFRI εκτός συγχρονισμού – Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να επανασυγχρονίσετε  σε σχέση με τη λειτουργία ON/OFF

Πώς να επανασυγχρονίσετε  σε σχέση με τη φωτεινότητα

Πώς να επανασυγχρονίσετε  σε σχέση με τη θερμότητα του χρώματος.

Οι λαμπτήρες του σετ δεν ταιριάζουν στις υποδοχές που έχω στο σπίτι. Υπάρχουν άλλα σετ / άλλοι λαμπτήρες;

Ναι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς διαφορετικούς λαμπτήρες TRÅDFRI που πωλούνται ξεχωριστά - μέγεθος μεγάλης υποδοχής (E27), μέγεθος μικρής υποδοχής (E14) και GU10. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε από διαφορετικά προ-αντιστοιχισμένα σετ που περιλαμβάνουν τους λαμπτήρες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Επισκεφτείτε το ikea.gr ή το κατάστημα IKEA για να δείτε όλα τα είδη.

Έχω συνδέσει περισσότερους από έναν λαμπτήρα στον αισθητήρα κίνησης μου και δεν είναι πλέον συγχρονισμένοι. Πώς μπορώ να τους επανασυγχρονίσω;

Για να επανασυγχρονίσετε τους λαμπτήρες σας, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε όλες τις συνδεδεμένες πηγές φωτός σας και στη συνέχεια, να τις ενεργοποιήσετε εκ νέου.

Πρόσθεσα έναν λαμπτήρα λευκού φάσματος ή έγχρωμου φάσματος και δεν καταλαβαίνω πώς μπορώ να αλλάξω το χρώμα με τον ασύρματο ροοστάτη.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε χρώμα με τον ασύρματο ροοστάτη. Για να μπορέσετε να αλλάξετε χρώμα, πρέπει να συνδέσετε το λαμπτήρα σας με ένα τηλεχειριστήριο.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την προσθήκη πηγής φωτός στο έξυπνο σύστημα φωτισμού IKEA.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το λύσετε.

Μεταβείτε στο παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε πώς να ξεκινήσετε με τον «έξυπνο» φωτισμό. 

Έχω κάνει την εγκατάσταση των λαμπτήρων μου, αλλά όταν προσπαθώ να κάνω τη σύζευξη, ανταποκρίνονται διαφορετικοί λαμπτήρες.

Εάν έχετε μία πηγή φωτός με περισσότερους από έναν λαμπτήρες που βρίσκονται κοντά ο ένας με τον άλλον, πρέπει να τους αντιστοιχίσετε έναν προς ένα. Εγκαταστήστε τον πρώτο σας λαμπτήρα, αντιστοιχίστε τον και μετά αφαιρέστε τον. Εγκαταστήστε και τον δεύτερο λαμπτήρα, αντιστοιχίστε τον και αφαιρέστε τον κ.λπ. Κάντε το με όλους τους λαμπτήρες, εγκαθιστώντας τους όλους όταν είστε έτοιμοι.

Μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:

Πώς να προσθέσετε έναν λαμπτήρα στο τηλεχειριστήριό σας, όταν το φωτιστικό έχει περισσότερους από έναν λαμπτήρες.

Τι πρέπει να κάνω εάν οι λαμπτήρες TRÅDFRI δεν ανταποκρίνονται στη συσκευή ελέγχου;

Χρειάζεστε πάντα μια συσκευή ελέγχου για να ρυθμίζετε τον λαμπτήρα σας. Εάν αγοράσατε ξεχωριστά τους λαμπτήρες, θα πρέπει να τους αντιστοιχίσετε με τη συσκευή ελέγχου έναν προς ένα.

Μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:

Πώς να προσθέσετε έναν λαμπτήρα στο τηλεχειριστήριό σας.

Γιατί δεν είναι συγχρονισμένες οι πηγές φωτός μου;

Οι πηγές φωτός μπορεί να μην είναι συγχρονισμένες όταν χρησιμοποιείτε τους κύριους διακόπτες τροφοδοσίας (διακόπτες τοίχου ή λαμπτήρα) με έναν από τους συνδεδεμένους λαμπτήρες σας. Για παράδειγμα, όταν απενεργοποιείτε έναν λαμπτήρα σε μια ομάδα με τον κύριο διακόπτη τροφοδοσίας και αλλάζετε τους υπόλοιπους λαμπτήρες στην ομάδα σε άλλη κατάσταση, ο σβηστός λαμπτήρας θα είναι εκτός συγχρονισμού όταν θα τον ανάψετε πάλι με τον κύριο διακόπτη τροφοδοσίας.

Λαμπτήρες TRADFRI εκτός συγχρονισμού – Αντιμετώπιση προβλημάτων

Μπορώ να ανοίξω και να σβήσω το φως μου χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποια «έξυπνη» συσκευή;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κύριο διακόπτη τροφοδοσίας, τη συσκευή ελέγχου ή την εφαρμογή IKEA Home smart.

Έχω εγκαταστήσει έναν αισθητήρα κίνησης αλλά το φως δεν ανάβει όταν κινούμαι στον χώρο;

 1. Βεβαιωθείτε ότι το φωτιστικό που είναι συνδεδεμένο στον αισθητήρα κίνησης είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα και ότι ο διακόπτης του είναι ανοικτός.
 2. Βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες στον αισθητήρα κίνησης έχουν τοποθετηθεί με τη σωστή κατεύθυνση, με το λογότυπο IKEA (σύμβολο συν) στραμμένο προς τα πάνω.
 3. Εάν αγοράσατε ένα σετ, έχει ήδη αντιστοιχιστεί. Εάν προσθέσετε επιπλέον φωτιστικά, θα πρέπει να τα αντιστοιχίσετε με τον αισθητήρα κίνησης: Προσθέστε έναν λαμπτήρα στον αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI (Link)
 4. Είναι ο διακόπτης στην επιλογή «Νύχτα» (Φεγγάρι) ή «Ημέρα» (Ήλιος); Εάν το καντράν είναι στο «Νύχτα» και έχει ακόμη φως έξω, ο αισθητήρας σας δεν θα ανταποκριθεί.
 5. Έχετε εγκαταστήσει τον αισθητήρα κίνησης έτσι ώστε ο αισθητήρας να είναι στραμμένος εκεί που εντοπίζεται η κίνηση; Ο αισθητήρας μπορεί να εντοπίσει κίνηση έως 5 μέτρα και με άνοιγμα 120 μοίρες.
 6. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα, κάντε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων των προϊόντων σας και δοκιμάστε ξανά.

Μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:

Πώς να προσθέσετε έναν λαμπτήρα στο σετ αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI

Πώς να εγκαταστήσετε το σετ αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI

Πώς να επαναφέρετε τον αισθητήρα κίνησης στις αρχικές, εργοστασιακές ρυθμίσεις

Πώς να επαναφέρετε τους λαμπτήρες TRÅDFRI στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Επιστρέψτε στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Μπορείτε να επαναφέρετε τα προϊόντα «έξυπνου» φωτισμού IKEA στις αρχικές ρυθμίσεις (εργοστασιακή επαναφορά).

Για πηγές φωτός:

Κάντε εναλλαγή του κύριου διακόπτη έξι φορές.

Για το τηλεχειριστήριο, τον ασύρματο ροοστάτη ή τον αισθητήρα κίνησης:

Πατήστε το κουμπί σύζευξης τέσσερις φορές μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.

Για την πύλη δικτύου:

Ανοίξτε και αφαιρέστε το καπάκι της πύλης δικτύου. Πιέστε ένα συνδετήρα στην οπή στο πάνω μέρος της πύλης δικτύου για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα έως ότου το φωτάκι LED σταματήσει να αναβοσβήνει.

Πώς να επαναφέρετε τους λαμπτήρες TRÅDFRI στις αρχικές, εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Πώς να επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI στις αρχικές, εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Πώς να επαναφέρετε τον ασύρματο ροοστάτη TRÅDFRI στις αρχικές, εργοστασιακές ρυθμίσεις.

 

Πώς να επαναφέρετε τον αισθητήρα κίνησης στις αρχικές, εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Πώς να επαναφέρετε την πύλη δικτύου σας στις αρχικές, εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Συσκευή ελέγχου

Πως μπορώ να κάνω δύο συσκευές ελέγχου να ρυθμίζουν την ίδια ομάδα φωτιστικών ταυτόχρονα;

Για να μπορείτε να ρυθμίζετε την ίδια ομάδα φωτιστικών με δύο συσκευές ελέγχου, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια συσκευή ελέγχου η οποία ρυθμίζει τα επιθυμητά φωτιστικά και μία συσκευή ελέγχου που έχει τις αρχικές, εργοστασιακές ρυθμίσεις (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων). Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις δύο συσκευές σε απόσταση όχι περισσότερο από 2 εκατοστά μεταξύ τους και πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά ζεύξης και στις δύο συσκευές ταυτόχρονα για 10 δευτερόλεπτα. Η κόκκινη λυχνία ζεύξης στις συσκευές ελέγχου θα δείξει πότε η αντιστοίχιση είναι επιτυχής και στη συνέχεια θα είναι δυνατό να ελέγχετε τα ίδια φωτιστικά και με τις δύο συσκευές ελέγχου.

Δεν έχω την πύλη δικτύου ή την εφαρμογή IKEA Home smart. Τι θα συμβεί εάν προσθέσω μία δεύτερη συσκευή ελέγχου σε μία πηγή φωτός;

Η πρώτη συσκευή ελέγχου θα αποσυνδεθεί από την πηγή φωτός. Για να έχετε δύο συσκευές ελέγχου για τη ρύθμιση του ίδιου φωτιστικού, θα πρέπει να συνδέσετε τις δύο συσκευές ελέγχου μεταξύ τους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή ελέγχου που προσθέτετε πριν επιχειρήσετε να τη συνδέσετε με την υπάρχουσα συσκευή ελέγχου.

Τι πρέπει να κάνω εάν η συσκευή ελέγχου (τηλεχειριστήριο, ασύρματος ροοστάτης ή αισθητήρας κίνησης) δεν ανταποκρίνεται;

Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία σας εξακολουθεί να έχει ισχύ και ότι έχει τοποθετηθεί σωστά στη συσκευή ελέγχου, με το λογότυπο IKEA (σύμβολο συν) στραμμένο προς τα πάνω.

Η συσκευή ελέγχου θα πρέπει να συνδεθεί με την πηγή φωτός σας. Εάν έχετε αγοράσει ένα έτοιμο σετ, η συσκευή ελέγχου και ο λαμπτήρας σας είναι ήδη προ-αντιστοιχισμένα .

Πώς να προσθέσετε έναν λαμπτήρα στο τηλεχειριστήριό σας.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την προσθήκη ενός λαμπτήρα στη συσκευή ελέγχου (τηλεχειριστήριο, ασύρματο ροοστάτη ή αισθητήρα κίνησης. Τι πρέπει να κάνω;

Για να προσθέσετε πηγές φωτός, παρακολουθήστε  τα παρακάτω βίντεο για οδηγίες:

Πώς να προσθέσετε έναν λαμπτήρα στο τηλεχειριστήριό σας

Πώς να προσθέσετε έναν λαμπτήρα στο σετ για ρύθμιση του φωτισμού TRÅDFRI

Πώς να προσθέσετε έναν λαμπτήρα στο σετ αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI

Ένα κόκκινο φως αναβοσβήνει στον ασύρματο ροοστάτη μου, το τηλεχειριστήριο ή τον αισθητήρα κίνησης όταν πατάω ένα κουμπί.

Σημαίνει πως η συσκευή σας έχει χαμηλή μπαταρία και πρέπει να αντικατασταθεί.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με τον «έξυπνο» φωτισμό;

Πώς να ξεκινήσετε με τον «έξυπνο» φωτισμό

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον «έξυπνο» φωτισμό

Υποστήριξη για την εφαρμογή IKEA Home smart & την πύλη δικτύου TRÅDFRI