Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
KNOXHULT, γωνιακό ντουλάπι βάσης, 100x91 cm, 004.861.29

KNOXHULT γωνιακό ντουλάπι βάσης, 100x91 cm

004.861.29

€ 109,00
545 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:

Πιστωτική κάρτα: από € 9,08 / μήνα έως 12 άτοκες δόσεις

Αρ. άτοκων δόσεων € / μήνα
1 109,00
2 54,50
3 36,33
4 27,25
5 21,80
6 18,17
7 15,57
8 13,62
9 12,11
10 10,90
11 9,91
12 9,08

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εξόφληση έως 12 άτοκες δόσεις ανάλογα με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου.

Νέο πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα διαθέσιμο στα καταστήματα IKEA.

Δείτε περισσότερα
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Βάθος: 61.0 cm
Ύψος: 91.0 cm
Πλάτος: 100.0 cm
Μήκος πάγκου: 122 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 128 cm
Πλάτος: 63 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 25.83 kg
Μεικτό βάρος: 27.10 kg
Ακαθάριστος όγκος: 56.5 l
Υλικό
Υλικό
Ντουλάπι κουζίνας/ Πόρτα/ Αποστασιοποιητής.:
Μοριοσανίδα, Επένδυση μελαμίνης, Πλαστική άκρη, Πλαστική άκρη Πλάτη:
Iνοσανίδα Πάγκος:
Μοριοσανίδα, Μελαμίνη laminate υψηλής πίεσης, Χαρτί, Πλαστική άκρη
Σύνοψη
Σύνοψη
Η έτοιμη κουζίνα KNOXHULT έχει εύκολη σχεδίαση: συνδυάστε τις μονάδες, προσθέστε πόμολα ή χερούλια και ολοκληρώστε την με εξαρτήματα οργάνωσης, διαχείρισης απορριμμάτων και φωτισμό.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρίστε με ένα απαλό πανί μουσκεμένο σε νερό και σε ένα ήπιο απορρυπαντικό πιάτων ή σαπούνι, αν χρειάζεται. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Περιλαμβάνονται: ντουλάπι, πόρτες, πάγκος εργασίας, πόδια, μπάζες, ράφια, μεντεσέδες και εξαρτήματα. Πόμολα και χερούλια πωλούνται χωριστά. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους εξαρτημάτων στερέωσης. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Για να διατηρήσετε τους πάγκους laminate σαν καινούριους, μη χρησιμοποιείτε μαχαίρια απευθείας πάνω στην επιφάνεια, αλλά να χρησιμοποιείτε πάντα επιφάνεια κοπής. Μη σύρετε αντικείμενα με σκληρές άκρες πάνω στην επιφάνεια γιατί μπορεί να γρατσουνιστεί. Μπορεί να συμπληρωθεί με προστατευτικά ραφιού για να προστατέψετε τις επιφάνειες από γρατσουνιές που προκλήθηκαν από βαριές κατσαρόλες και τηγάνια.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με ανεξάρτητη εστία, γυάλινη κεραμική ή εστία υγραερίου.Δίνει τη δυνατότητα για γωνιακές λύσεις, όπως για παράδειγμα κουζίνας σε σχήμα Γ ή Π.
Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις κατσαρόλες, τα τηγάνια και είδη σερβιρίσματος στα ευρύχωρα ντουλάπια.Συνδυάστε πολλές ή λίγες μονάδες KNOXHULT όπως θέλετε για να δημιουργήσετε την δική σας σύνθεση κουζίνας.
Προσθέστε εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης, διαχείριση απορριμμάτων και φωτισμό για να κάνετε την κουζίνα σας πιο λειτουργική και η εργασία σας να είναι πιο αποδοτική.Η επιφάνεια μελαμίνης πάνω στους σκελετούς για ντουλάπια και πόρτες, είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές και καθαρίζεται εύκολα.
Ο πάγκος εργασίας με επιφάνεια laminate είναι ανθεκτικός σε υγρασία, θερμότητα και γρατσουνιές και επίσης καθαρίζεται εύκολα.Μπορείτε να τοποθετήσετε τις πόρτες να ανοίγουν αριστερά ή δεξιά και οι μεντεσέδες μπορούν να ρυθμιστούν ώστε οι πόρτες να είναι στο σωστό ύψος, πλάτος και βάθος.
Το ντουλάπι στέκεται σταθερό σε ανισόπεδα δάπεδα, διότι τα πόδια είναι ρυθμιζόμενα.Δώστε το προσωπικό σας στιλ στην κουζίνα KNOXHULT με τα πόμολα και τα χερούλια της επιλογής σας.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern