Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Νέο πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα

Δάνειο στη στιγμή

Τώρα μπορείτε να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα και να καλύψετε κάθε ανάγκη του σπιτιού σας ακόμη και εάν δεν διαθέτετε τα απαραίτητα μετρητά.

Κάνετε αίτηση στο ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι στο τέλος του εκθεσιακού χώρου και η τράπεζα θα εγκρίνει το αίτημά σας για χρηματοδότηση άμεσα.

χωρίς κάρτα

άμεση έγκριση

με επιτόκιο 9,9%


Ισχύει μόνο για το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός.

Βήμα βήμα το πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα

 Tι είναι το πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα;

• Eίναι δάνειο από συνεργαζόμενο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που το χορηγεί μετά από έγκριση.
• Καλύπτει όλες τις αγορές επίπλων, οικιακού εξοπλισμού και υπηρεσιών.
• Η χρήση του δανείου μπορεί να γίνει μόνο για αγορές με απόδειξη λιανικής πώλησης.
• Το δάνειο κυμαίνεται από 250€ μέχρι 15.000€ ανάλογα με την αγορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε.
• Το επιτόκιο χορηγήσεων είναι σταθερό, 9,9% (συμπεριλαμβανομένης της εισφοράς του Ν.128/75, σήμερα 0,60%) και παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.
• Η εξόφληση του δανείου γίνεται σε 6 έως 48 μήνες.
• Για την έκδοση του δανείου απαιτούνται η αστυνομική ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σημείωμα.*
• Εφόσον εγκριθεί η αίτηση, το δάνειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για αγορές την ίδια ημέρα.Τι χρόνος απαιτείται για την έγκριση του δανείου;

Το πιστωτικό ίδρυμα εγκρίνει το δάνειο μετά από αξιολόγηση της αίτησης με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πιστωτική πολιτική και εφόσον πληρούνται τα πιστωτικά κριτήρια.
Η έγκριση πραγματοποιείται σε 3’ για δάνεια μέχρι 2.000€ όλες τις ημέρες και ώρες και σε 20’ για δάνεια πάνω από 2.000€.
Εάν η αίτηση γίνει εντός του Σαββατοκύριακου, σε τραπεζικές αργίες ή μετά τις 19:30 η απάντηση από την Τράπεζα δίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.Πού εξοφλείται το δάνειο;

Η εξόφληση του δανείου γίνεται σε υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, είτε με e-banking.

Όροι & προϋποθέσεις:


* • Για δάνεια άνω των 2.000€ είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ και θα πρέπει στην αγορά που θα πραγματοποιηθεί να περιλαμβάνονται έπιπλα.
• Εφόσον εγκριθεί το δάνειο, εισπράττεται εφάπαξ με την 1η δόση ποσό διαχειριστικών και λειτουργικών εξόδων, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 25€.
• Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος δεν είναι εφικτή η επιστροφή των χρημάτων της αγοράς. Εφόσον είναι εντός 40 ημερών μπορεί να γίνει αντικατάσταση του προϊόντος ή να γίνει αποπληρωμή του δανείου, σύμφωνα με την ισχύουσα πολιτική αλλαγών και επιστροφών ΙΚΕΑ. Απαραίτητη είναι η απόδειξη αγοράς.

• Το δάνειο καταναλώνεται σε μία συναλλαγή εφάπαξ.
• Το δάνειο δεν καλύπτει αγορές από το Εστιατόριο IKEA, το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων IKEA και το IKEA Βistro. Δεν καλύπτει επίσης την αγορά δωροκαρτών.
• Το συνολικό ετήσιο πραγματικό ποσοστό επιβάρυνσης (ΣΕΠΠΕ) ανέρχεται σε ποσοστό 12,29%. Παράδειγμα: το προαναφερόμενο ποσοστό του ΣΕΠΠΕ ισχύει για χρηματοδότηση 1.000€ και καταβολή 36 μηνιαίων δόσεων.


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο τέλος του Εκθεσιακού χώρου 10:00-20:00 καθημερινά και μέχρι τις 19:00 το Σάββατο.

Σημ.: Για τις ανοιχτές Κυριακές το ωράριο που λειτουργεί ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος είναι 11:00-19:00.

Ενημερωθείτε για τις επίσημες αργίες και τις Κυριακές που είμαστε ανοιχτά στο πεδίο «Καταστήματα» στο www.IKEA.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνία

Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών IKEA:
801 11 22 722 (για κλήσεις από σταθερό)

210 35 43 403 (για διεθνείς ή κλήσεις από κινητό)

Η χρέωση γίνεται σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας.