Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
GUNNON, κιόσκι, 238x233 cm, 204.688.55

GUNNON κιόσκι, 238x233 cm

204.688.55

€ 99,00
495 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Βάρος: 96 g/m²
Μήκος: 233 cm
Πλάτος: 238 cm
Ύψος: 235 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 236 cm
Πλάτος: 37 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 16.84 kg
Μεικτό βάρος: 19.15 kg
Ακαθάριστος όγκος: 65.5 l
Υλικό
Υλικό
ύΦασμα για τις ομπρέλλες ήλιου:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο), 100 % πολυουρεθάνη Κοντάρι/ Δοκάρι:
Ατσάλι, Επένδυση με σκόνη πολυεστέρα
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κιόσκι σας είναι ο τακτικός καθαρισμός εσωτερικά και εξωτερικά και η αποθήκευσή του σε δροσερό, στεγνό μέρος σε εσωτερικούς χώρους, όταν τελειώσει η σεζόν. Για να αποφευχθεί η πρόκληση ζημίας στο κιόσκι σας, συνιστούμε να αφαιρείτε πάντα την οροφή σε περίπτωση βροχής ή ισχυρού ανέμου. Καθαρίστε με ένα ήπιο μαλακό διάλυμα. Συντήρηση: Δεν απαιτείται. Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, κανονικό πρόγραμμα. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το κιόσκι δεν παρέχει προστασία από την ανακλώμενη ή διάχυτη υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Πάντα να αφαιρείτε το ύφασμα από το κιόσκι σε συνθήκες πολύ αέρα. Για την συναρμολόγηση χρειάζονται δύο άτομα. Περιλαμβάνονται πλαστικά μανταλάκια για να στερεώνετε το κιόσκι στο γρασίδι. Εξαρτήματα στήριξης για άλλα υλικά δεν περιλαμβάνονται.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Eva Lilja Löwenhielm
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Το νήμα σε αυτό το προϊόν είναι βαμμένο με μία ειδική τεχνική, ιδανική για τις συνθετικές ίνες, η οποία μειώνει την κατανάλωση νερού και χρωστικής ουσίας ενώ βελτιώνει τη σταθερότητα του χρώματος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές βαφής. Μπορείτε να διαχωρίσετε τα κομμάτια για ανακύκλωση και για ανάκτηση ενέργειας, εάν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα στο ύφασμα αυτού του προϊόντος, καταναλώνουμε λιγότερες φυσικές πρώτες ύλες και μειώνουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Δείτε περισσότερα
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Popular Modern