Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
BONDHOLMEN, καρέκλα με μπράτσα, εξωτερικού χώρου, 804.206.29

BONDHOLMEN καρέκλα με μπράτσα, εξωτερικού χώρου

804.206.29

€ 80,00
400 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (1 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ελεγμένο για: 110 kg
Πλάτος: 62 cm
Βάθος: 62 cm
Ύψος: 83 cm
Πλάτος καθίσματος: 50 cm
Βάθος καθίσματος: 50 cm
Ύψος καθίσματος: 42 cm
Βάρος: 9 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 68 cm
Πλάτος: 66 cm
Ύψος: 10 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 7.81 kg
Μεικτό βάρος: 9.10 kg
Ακαθάριστος όγκος: 42.5 l
Υλικό
Υλικό
Μασίφ ξύλο ευκάλυπτου, Ακρυλική βαφή
Σύνοψη
Σύνοψη
Για σας που θέλετε μία άνετη και γερή καρέκλα με παραδοσιακό στιλ. Είναι από υψηλή ποιότητας, ανθεκτικό ξύλο ευκάλυπτου με άνετο κάθισμα και χειροποίητες λεπτομέρειες. Για πολλές ευχάριστες στιγμές σε εξωτερικό χώρο.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να συμπληρωθεί με το μαξιλάρι καρέκλας (50x50 cm)JÄRPÖN/DUVHOLMEN, FRÖSÖN/DUVHOLMEN, KUDDARNA ή HÅLLÖ. Τα μαξιλάρια πωλούνται χωριστά. Συνδυάζεται με άλλα προϊόντα της σειράς BONDHOLMEN. Συνιστάται για χρήση μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Αυτή η καρέκλα έχει ελεγχθεί για οικιακή χρήση και πληροί τις απαιτήσεις για την ασφάλεια και την αντοχή που παρατίθενται στο ακόλουθο πρότυπο: EN 581.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Για να κάνουμε την καρέκλα με μπράτσο όσο το δυνατόν πιο άνετη για σας, τη σχεδιάσαμε με μεγάλες διαστάσεις τόσο στο κάθισμα όσο και στα μπράτσα, για να σας παρέχουν καλή στήριξη.Η καρέκλα έχει ένα ειδικό φινίρισμα στο πίσω μέρος για να διατηρείται το μαξιλάρι του καθίσματος στην θέση του.
Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, βιώσιμης προέλευσης ευκάλυπτο.Ο ευκάλυπτος είναι ένα ανθεκτικό ξύλο, κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους καθώς είναι συμπαγές και με υψηλή περιεκτικότητα σε έλαια, που το προστατεύουν από τη βροχή και τον αέρα, την αφυδάτωση και τη μούχλα.
Η γκρι επιφάνεια, σε τρεις αποχρώσεις, κάνει την καρέκλα με τα μπράτσα ακόμα πιο ανθεκτική για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και επίσης την κάνει εύκολα προσαρμόσιμη στο εξωτερικό περιβάλλον.Τα πλαστικά πόδια προστατεύουν το έπιπλο από την υγρασία.
Μπορείτε να δημιουργήσετε μία ενιαία εμφάνιση με διαχρονικό σχεδιασμό για τον εξωτερικό σας χώρο, συνδυάζοντας την καρέκλα με τα μπράτσα με τα τραπέζια που είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη.