Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
LACK, επίτοιχη ραφιέρα, 804.305.91

LACK επίτοιχη ραφιέρα

804.305.91

€ 69,99
345 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (886 KB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 30 cm
Βάθος: 28 cm
Ύψος: 190 cm
Μέγιστο φορτίο: 25 kg
Μέγιστο φορτίο/ράφι: 3 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 192 cm
Πλάτος: 32 cm
Ύψος: 11 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 13.41 kg
Μεικτό βάρος: 14.50 kg
Ακαθάριστος όγκος: 65.4 l
Υλικό
Υλικό
Μοριοσανίδα, Iνοσανίδα, Υλικό γεμίσματος από χαρτί σε κυψελοειδές σχήμα, Πλαστική άκρη, Ακρυλικό χρώμα, Τυπωμένο ακρυλικό χρώμα
Σύνοψη
Σύνοψη
Περιορισμένος χώρος ή ασυνήθιστος τοίχος; Αυτό το ράφι σχεδόν πάντα χωράει. Μπορείτε να επιλέξετε να το τοποθετήσετε οριζόντια ή κάθετα, ανάλογα τον χώρο και τις αποθηκευτικές σας ανάγκες.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Όταν η επίτοιχη ραφιέρα κρέμεται σε οριζόντια θέση, το συνολικό μέγιστο φορτίο είναι 25 kg. Όταν κρέμεται κάθετα το συνολικό μέγιστο φορτίο του είναι 3 kg ανά ράφι. Αυτό το έπιπλο πρέπει να στερεώνεται στον τοίχο με τη βοήθεια του εξαρτήματος στερέωσης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου χρειάζονται διαφορετικούς τύπους εξαρτημάτων στερέωσης. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα στερέωσης κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας. Αν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο των εξαρτημάτων στερέωσης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα κατάστημα εργαλείων της περιοχής σας. Συνδυάζεται καλά και με άλλα έπιπλα αυτής της σειράς.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Τα ρηχά ράφια σάς διευκολύνουν να χρησιμοποιήσετε τους τοίχους του σπιτιού σας αποτελεσματικά. Χωράνε πολλά πράγματα, χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο δωμάτιο.Επιλέξτε αν θέλετε να τοποθετήσετε το ράφι οριζόντια ή κάθετα στον τοίχο.