Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Πείτε Hej! σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον!
Καταργήσαμε όλα τα πλαστικά μίας χρήσης.

Θέλουμε να συμβάλλουμε σε έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν επιλογές καλύτερες για το περιβάλλον. Ένας σημαντικός στόχος της περιβαλλοντικής στρατηγικής μας είναι, μέχρι το 2030, όλο το πλαστικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των προϊόντων ΙΚΕΑ να προέρχεται από ανανεώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά.

Η κατάργηση των πλαστικών μίας χρήσης από τη συλλογή προϊόντων μας, καθώς και από τα Εστιατόρια ΙΚΕΑ, τα ΙΚΕΑ Café και τα IKEA Bistro είναι ένα από τα πολλά που κάναμε για να συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Αντικαταστήσαμε, λοιπόν, τα καλαμάκια, τα μαχαιροπίρουνα, τα ποτήρια και τα πιάτα με αναλώσιμα που τα υλικά τους προέρχονται από 100% βιώσιμες πηγές.

Προϊόντα ΙΚΕΑ

Απολαύστε πλέον το ποτό σας με έναν βιώσιμο τρόπο γνωρίζοντας ότι τα καλαμάκια FÖRNYANDE είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμο χαρτί.

Αποσύραμε τις πλαστικές σακούλες απορριμμάτων και ετοιμάζουμε νέες από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Εστιατόριο ΙΚΕΑ & ΙΚΕΑ Bistro

Ξύλινα μαχαιροπίρουνα

Αντικαταστήσαμε τα πλαστικά μαχαιροπίρουνα με ανακυκλώσιμα πιρούνια, κουτάλια και μαχαίρια κατασκευασμένα από ξύλο υπεύθυνης προέλευσης.

Χάρτινα καλαμάκια

Τα νέα καλαμάκια στα Εστιατόρια ΙΚΕΑ, τα ΙΚΕΑ Café και τα IKEA Bistro είναι φτιαγμένα από χαρτί, από δάση με υπεύθυνη διαχείριση. Θα βρείτε χάρτινα καλαμάκια στη συλλογή μας και για το σπίτι σας, στα καταστήματα και στο ΙΚΕΑ e-shop.