ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Ζεστάνετε τις βάφλες στον φούρνο για λίγα λεπτά.
2. Παράλληλα, ετοιμάστε τα αυγά ποσέ.
Σε ένα ρηχό κατσαρολάκι με νερό που βράζει, προσθέστε το ξύδι και το αλάτι και χαμηλώστε τη
φωτιά.
3. Σπάστε τα αυγά και βάλτε τα ξεχωριστά σε μικρά μπολ ή ποτήρια.
4. Ανακατέψτε το νερό με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να σχηματιστεί μία μικρή δίνη στο κέντρο.
Ρίξτε απαλά ένα αυγό ώστε αυτό να περιστρέφεται και το ασπράδι να στερεοποιηθεί γύρω από
τον κρόκο.
5. Μετά από λίγα λεπτά, αφαιρέστε το αυγό με ένα κουτάλι και έλεξτε αν είναι καλά μαγειρεμένο.
Θα πρέπει να είναι μαλακό στο κέντρο, αλλά να διατηρεί το σχήμα του όταν το ακουμπάτε. Ρίξτε
το αυγό σε ένα μπολ με ζεστό νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα αυγά.
6. Σε ένα ζεστό τηγάνι, σωτάρετε το σπανάκι με το βούτυρο και καρυκεύστε με αλάτι και
μπαχαρικά της επιλογής σας.
7. Ζεστάνετε τη σάλτσα με λεμόνι και άνηθο.
8. Σερβίρετε τις βάφλες με τα αυγά, το σπανάκι σωτέ και περιχύστε τη σάλτσα με ένα κουτάλι.
Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.