ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C
2. Βάλτε τις πατάτες σε ένα μεγάλο ταψί και απλώστε ομοιόμορφα. Ψήστε τες μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 1 ώρα.
3. Ψήστε ή τηγανίστε τα κεφτεδάκια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
4. Αναμείξτε την κρεμώδη σάλτσα με νερό και κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι, σε μέτρια θερμοκρασία. Μαγειρέψτε μέχρι να φτάσει σε σημείο βρασμού και στη συνέχεια χαμηλώστε τη θερμοκρασία μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε.
5. Σερβίρετε τα κεφτεδάκια, τις ψητές πατάτες και την κρεμώδη σάλτσα με το μείγμα μυρωδικών και την μαρμελάδα μύρτιλο.