ΥΛΙΚΑ:
8 κεφτεδάκια HUVUDROLL
25g αρακά
SYLT LINGON μαρμελάδα από ερυθρό μύρτιλο
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ
¼ της συκσευασίας πουρέ πατάτας ALLEMANSRÄTTEN
Λίγο νερό ή γάλα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 συσκευασία ALLEMANSRÄTTEN κρεμώδη σάλτσα
50ml κρέμα γάλακτος
300ml κρύο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Προετοιμάστε τα κεφτεδάκια, ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία.
Σερβίρονται ζεστά.
2. Προετοιμάστε τον πουρέ πατάτας, ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία.
Σερβίρεται ζεστό.
3. Προετοιμάστε τη σάλτσα, ακολουθώντας τις οδηγίες στην συσκευασία.
Σερβίρεται ζεστή.
4. Ζεστάνετε το νερό μέχρι να βράσει.
Προσθέστε τον αρακά αφήστε τον να βράσει για περίπου 5 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
Λίγη μαρμελάδα μύρτιλο συμπληρώνει γλυκά την πλούσια γεύση αυτού του πιάτου.