4. Κόψτε τα αγγουράκια τουρσί σε μικρούς κύβους 5 mm. Προσθέστε τη σάλτσα μουστάρδας και άνηθου και ανακατέψτε καλά.
5. Βγάλτε τα κρεμμύδια από το πυρίμαχο σκεύος, κόψτε τα κατά μήκος σε λωρίδες των 5 mm περίπου και αναμείξτε τα με τη μαρμελάδα μύρτιλο.
6. Ψήστε τα κεφτεδάκια λαχανικών σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
7. Βουτυρώστε τις λεπτές πίτες ή τις φέτες ψωμί και ψήστε τες σε υψηλή θερμοκρασία, ιδανικά σε γκριλιέρα ή τοστιέρα, για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
8. Χρησιμοποιήστε τις πίτες ή φέτες ψωμί ως βάση, βάλτε λίγη ποσότητα από το κουνουπίδι, τα αγγουράκια τουρσί με τη σάλτσα μουστάρδας, τη μαρμελάδα με τα κρεμμύδια, τα κεφτεδάκια λαχανικών και από πάνω τα τηγανητά κρεμμύδια και τα φρέσκα μυρωδικά. Σερβίρετε με το γιαούρτι, το λάδι και στο μείγμα μπαχαρικών στο πλάι.