ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 210°C
2. Χαράξτε κατά μήκος τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τοποθετήστε τα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, περιχύστε με 1 κουταλιά της σούπας λάδι και αλατίστε τα. Ψήστε για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και οι κομμένες πλευρές να αποκτήσουν ένα καστανό-χρυσαφένιο χρώμα.
3. Ετοιμάστε τη σάλτσα ταχίνι. Ανακατέψτε το ταχίνι, το παγωμένο νερό, το ξύδι και αλάτι μέχρι να αποκτήσετε μια λεία σάλτσα. Βάλτε σε βαζάκι και πασπαλίστε με το σουσάμι και λίγο λάδι.
4. Τηγανίστε τα plant balls ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
5. Ρίξτε μία κουταλιά της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μόλις το λάδι κάψει, προσθέστε τον αρακά και μαγειρέψτε για περίπου 2 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί καλά.
6. Σβήστε τη φωτιά, προσθέστε τις φύτρες φασολιών, τη μέντα, τα plant balls και τα ψητά κρεμμύδια. Ανακινήστε μέχρι να ενωθούν. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι