ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ ΤΑΡΤΑΡ
- Μαϊντανό
- 40g κάπαρη
- 1 τμχ. αγγουράκι τουρσί μεγάλο
- 200g μαγιονέζα
ΓΙΑ ΤΟ SANDO SANDWICH
- Φέτες ψωμιού για σάντουιτς τύπου sando ή τοστ
- παναρισμένες ψαρομπουκιέςHAVSSMAK
- Ρόκα
- πατατάκια με ξινόκρεμα ENSTAMMIG
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ ΤΑΡΤΑΡ
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την ψιλοκομμένη κάπαρη, το ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί, την μαγιονέζα και ανακατεύουμε.
- Για περισσότερη ένταση, μπορείτε να προσθέσετε πιπέρι, χυμό λεμονιού και λίγη από την άλμη από το αγγουράκι τουρσί.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΨΑΡΟΜΠΟΥΚΙΕΣ HAVSSMAK
- Σε ένα τηγάνι με ζεστό λάδι, προσθέτουμε τις παναρισμένες ψαρομπουκιές HAVSSMAK και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
- Μόλις αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα, τις αφαιρούμε και τις τοποθετούμε σε ανοξείδωτο ταψί με σχάρα για να φύγει το περιττό λάδι. Εναλλακτικά, μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε χαρτί κουζίνας.
- Μπορείτε να αλατίσετε τώρα τις παναρισμένες ψαρομπουκιές HAVSSMAK, όμως φροντίστε να ισορροπεί το αλάτι με την σως ταρτάρ και τα πατατάκια.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ SANDO SANDWICHES
- Παίρνουμε μία φέτα ψωμιού για σάντουιτς τύπου sando ή τοστ και αλείφουμε με την σως ταρτάρ, προσθέτουμε την ρόκα, τις παναρισμένες ψαρομπουκιές HAVSSMAK και στύβουμε λίγο λεμόνι.
- Προσθέτουμε μερικά πατατάκια με ξινόκρεμα ENSTAMMIG και κλείνουμε με την δεύτερη φέτα.
- Κόβουμε κάθετα σε δύο κομμάτια και σερβίρουμε με λίγο λεμόνι και πατατάκια.