Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΥΠΝΟΣ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Ένα ζεστό και ευχάριστο υπνοδωμάτιο

Δεν χρειάζονται πολλά για να φτιάξετε το υπνοδωμάτιο που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Εμπνευστείτε από υφάσματα, λευκά είδη και διακοσμητικά που θα κάνουν το υπνοδωμάτιό σας ονειρικό.

Ένα ονειρεμένο φοιτητικό σπίτι

Έχει λίγους αποθηκευτικούς χώρους και είναι αρκετά μικρό. Καλώς ήρθατε στο φοιτητικό σας σπίτι. Ζητήσαμε λοιπόν τις συμβουλές της Εμμανουέλλας, Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, ώστε να φτιάξουμε ένα όμορφο και ζεστό σπίτι.

4 τρόποι για να ξυπνάτε πιο ευχάριστα

Το ξύπνημα τις καθημερινές είναι δύσκολο, ειδικά αν έχετε να κάνετε μεγάλες αποστάσεις για το γραφείο και διάφορες συναντήσεις. Γι’ αυτό και εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις για να κερδίζουμε λίγο ύπνο ακόμα. Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι με αυτές τις ιδέες θα γίνεται πρωινοί τύποι αλλά θα ξυπνάτε πιο ήρεμοι και ευδιάθετοι.

Ξυπνάτε νωρίτερα και δεν θέλετε να ενοχλήσετε τον σύντροφό σας;

Αυτό το άρθρο είναι για αυτούς που προσπαθούν να ντυθούν στο σκοτάδι, που περπατάνε στις μύτες για να μην κάνουν θόρυβο, που χτυπάνε στο κρεβάτι. Είναι για αυτούς που η μόνη στιγμή της ημέρας που είναι με το σύντροφό τους είναι στον ύπνο. Δεν θέλετε τα διαφορετικά ωράρια να επηρεάζουν την καθημερινότητα σας; Φτιάξτε το δωμάτιό σας ώστε να είναι λειτουργικό.