Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Όχι πια ανεκμετάλλευτοι χώροι στην κουζίνα

Κάθε κουζίνα έχει κάποια συγκεκριμένα πράγματα: ντουλάπια, πάγκους, νεροχύτη… και αρκετά ανεκμετάλλευτα σημεία. Ας δούμε πως θα εκμεταλλευτούμε τα πλαϊνά των ντουλαπιών που μόνο σκόνη μαζεύουν μέχρι τώρα.

NORDRANA, Καλάθι, σετ 2 τεμ.

ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΤΩΝ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ. Είναι μία λύση, ειδικά αν το πλυντήριο και το στεγνωτήριο ρούχων είναι στην κουζίνα. Υπάρχει χώρος για να απλώσετε τα ρούχα, κουτιά για να βάλετε το σίδερο και τα απορρυπαντικά, σακούλες ρούχων για να βάζετε τα άπλυτα, αλλά ακόμη και σημείο για να τοποθετήσετε τη σιδερώστρα!

RIMFORSA, Βάση για tablet, 26x17cm

ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΤΩΝ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Είναι βολικό να είναι δίπλα ακριβώς από τον πάγκο που μαγειρεύετε. Εμείς τοποθετήσαμε ένα ράφι για τα μπαχαρικά και μια ράγα για να μπορείτε να κρεμάσετε μια βάση για το tablet σας και το ψαλίδι. Όσον αφορά τα μυρωδικά, το αλουμινόχαρτο και τις πλαστικές σακούλες; Είναι κρεμασμένα σε ένα λεπτό κουρτινόξυλο.STUGVIK, Καλάθι με βεντούζα, 28x17x19cm

ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΤΩΝ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Κρατάνε οργανωμένα όλα τα απαραίτητα χαρτιά της οικογένειας. Χρησιμοποιήσαμε μία αρχειοθήκη, μαγνητικά κουτιά πάνω σε μια ράγα και ένα πλαστικό καλάθι για να είναι όλα σε τάξη.BEKVÄM, Ράφι για μπαχαρικά, 40x10x9cm

ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΤΩΝ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να παίζουν στην κουζίνα ενώ εσείς μαγειρεύετε. Μπορείτε να τα επιβλέπετε όσο ζωγραφίζουν και παίζουν. Ένα μαξιλάρι θα σας βοηθήσει για να συμμετέχετε και εσείς στο παιχνίδι.