Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Γίνετε ευρηματικοί δημιουργώντας διαχωριστικά

Έχετε ένα μικρό, ενιαίο δωμάτιο αλλά χρειάζεστε χώρο για να φιλοξενείτε φίλους σας, να δουλεύετε ή να χαλαρώνετε μόνοι σας; Έχουμε 5 ιδέες για να έχετε ένα… δωμάτιο μέσα σε ένα άλλο δωμάτιο.


1. Λειτουργική αποθήκευση. Χρησιμοποιήστε μία σύνθεση αποθήκευσης για να έχετε ακόμη περισσότερο χώρο για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Δεν χρειάζεστε τοίχο, απλώς βιδώστε τη σύνθεση στο ταβάνι. Κρατήστε όλα σας τα αντικείμενα σε τάξη με αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια.

RIGGA καλόγερος
2. Μία «κουρτίνα» από πράσινο. Γεμίστε έναν καλόγερο (ένας τροχήλατος καλόγερος θα ήταν ιδανικός για να μπορείτε να τον μεταφέρετε όταν χρειάζεται) με αναρριχόμενα φυτά. Χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας μυρωδικά ή κάνετε έναν συνδυασμό από κασπό. Δέστε και μερικά κλαριά πάνω στον καλόγερο με σχοινί.

MYRHEDEN κορνίζα
3. Φτιάξτε ένα διαχωριστικό με τη δική σας πινελιά. Κρεμάστε σε ένα κουρτινόξυλο κορνίζες MYRHAEDEN σε χρώμα χαλκού και θα έχετε το τέλειο για διαχωριστικό. Οι κορνίζες έχουν κλιπς και άγκιστρα για να κρεμάτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Βάψτε τους τοίχους γύρω από το διαχωριστικό με διαφορετικό χρώμα για να φαίνονται σαν ξεχωριστά «δωμάτια» - εμείς διαλέξαμε γκρι και ανοιχτό πράσινο.

KALLAX ραφιέρα
4. Διαχωριστικό για περισσότερη ηρεμία την ώρα που δουλεύετε. Φτιάξτε έναν «τοίχο» με μία ραφιέρα. Αυτή η ραφιέρα KALLAX είναι ανοιχτή και από τις δύο μεριές αλλά και πάλι θα έχετε την αίσθηση των δύο ξεχωριστών «δωματίων». Χρησιμοποιήστε διάφορα αξεσουάρ για να οργανώσετε τα πράγματά σας και να έχετε το γραφείο σας τακτοποιημένο.STOCKHOLM 2017 Ύφασμα με το μέτρο

5. Ύφασμα σαν διαχωριστικό. Δέστε μερικά μέτρα ύφασμα σε ένα κουρτινόξυλο που θα έχετε στερεώσει στο ταβάνι. Κλείστε τις κουρτίνες για να απομονωθείτε από τον υπόλοιπο χώρο και από τον… συγκάτοικό σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δύο μονάδες καναπέ-κρεβάτι θα διαμορφώσουν το τέλειο καθιστικό. Και όταν έρθει το βράδυ, βγάλτε τα απαραίτητα για τον ύπνο και αυξήστε τις μονάδες για να έχετε δύο κρεβάτια.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.