Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Φτιάξτε την δική σας ανοιχτή ντουλάπα

Χρησιμοποιείστε ανοιχτή αποθήκευση για να βλέπετε συνέχεια τα αγαπημένα σας ρούχα. Με ένα σύστημα αποθήκευσης ρούχων προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, θα βρίσκετε εύκολα τα ρούχα που ψάχνετε.

KUGGIS Κουτί με καπάκι

Αποθήκευση στα μέτρα σας

Για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την δική σας ντουλάπα, αρχίστε από την κατηγοριοποίηση των ρούχων και των αξεσουάρ με βάση την εποχή και αποφασιστείτε ποιος τύπος αποθήκευσης ταιριάζει σε κάθε κατηγορία – ράγα, ράφι ή συρτάρι. Όταν η Ναταλία αποφάσισε να φτιάξει το δικό της σύστημα αποθήκευσης ρούχων, εκμεταλλεύτηκε όλο το ύψος του δωματίου.

ELVARLI Ράφι μπαμπού
KUGGIS Κουτί με καπάκι
ALOE VERA Φυτό σε γλάστρα


Οργάνωση και διακόσμηση στα ράφια

Αξιοποιείστε όλο τον χώρο των ραφιών με αποθηκευτικά κουτιά ή διακοσμητικά. Η Ναταλία στα χαμηλά ράφια βάζει τα διπλωμένα ρούχα και στο ύψος του ματιού βάζει διακοσμητικά και αντικείμενα που της αρέσει να βλέπει, όπως φωτογραφίες, φυτά και κουτιά με αξεσουάρ.

KNAPPER Καθρέφτης δαπέδου

Καθρέφτης

Εκτός από απαραίτητο στοιχείο για την προετοιμασία, ο καθρέφτης είναι και μία καλή ιδέα γιατί μεγαλώνει τον χώρο και αντανακλά το φως. «Ένας ολόσωμος καθρέφτης κάνει την ντουλάπα μου να νοιάζει με γκαρνταρόμπα,» λέει η Ναταλία. Αυτός ο καθρέφτης έχει και στην πίσω όψη μία ράγα για να κρεμάτε τα ρούχα της επόμενης μέρας.

ELVARLI Ράφι μπαμπού

Αλλάξτε με βάση την εποχή

Τοποθετείστε τα ρούχα της εκάστοτε εποχής σε τέτοιο σημείο ώστε να τα φτάνετε εύκολα και αλλάξτε τα θέση όταν η εποχή αλλάξει. «Το χειμώνα έχω τα πουλόβερ μου και τα βαριά ρούχα σε χαμηλά ράφια για να τα φτάνω εύκολα και τα καλοκαιρινά ρούχα τα αποθηκεύω σε κουτιά στα πιο ψηλά ράφια μέχρι να έρθει η εποχή τους.»

FRYKEN Κουτί με καπάκι, σετ 3 τεμ.
KUGGIS Κουτί με καπάκι
ELVARLI Ράφι μπαμπού

Ένα χώρος για όλα

Όταν θα έχετε ολοκληρώσει το δικό σας σύστημα αποθήκευσης ρούχων, δώστε το δικό σας στιλ διακοσμώντας το με κουτιά και καλάθια. Η Ναταλία βάζει τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ μαλλιών της σε ψάθινα καλάθια και τα μεγαλύτερα αντικείμενα όπως λευκά είδη σε μεγαλύτερα κουτιά. Το ύψος των ραφιών είναι ρυθμιζόμενο, οπότε μπορείτε να το προσαρμόσετε όταν οι ανάγκες σας αλλάζουν.Η ντουλάπα μου με τον δικό μου τρόπο

«Ένα σύστημα σποθήκευσης που προσαρμόζεται στις ανάγκες μου, μου έδωσε την δυνατότητα να φτιάξω τον χώρο έτσι όπως τον είχα φανταστεί ώστε να χωράει όλα μου τα αντικείμενα,» λέει η Ναταλία. «Αγαπώ την διακόσμηση του σπιτιού τόσο πολύ όσο και τη μόδα και μία τέτοια ντουλάπα μου επέτρεψε να συνδυάσω και τις δύο μου αγάπες.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.