Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Τσάι με γεύση από… Χριστούγεννα

Αυτές τις κρύες μέρες, κεράστε τους καλεσμένους σας μία κούπα ζεστό τσάι. Δείτε πως ένα κλασσικό τσάι μετατρέπεται σε γιορτινό με γεύσεις όπως η κανέλα και το πορτοκάλι.


Γιορτινές γεύσεις και αρώματα

Βάλτε σε μία τσαγιέρα κομμάτια πορτοκαλιού, αστεροειδή γλυκάνισο, στικ κανέλας και φρέσκο τζίντζερ και κρατήστε μερικά για διακόσμηση. Βάλτε και μερικά φύλλα μαύρου τσαγιού σε ένα φίλτρο τσαγιού που είναι γνωστά για την πλούσια γεύση τους. Ρίξτε στην τσαγιέρα βραστό νερό και αφήστε το για 10 λεπτά. Σερβίρετε σε μία γυάλινη κούπα για να φαίνεται το χρώμα του τσαγιού και προσθέστε και μερικά αρωματικά από πορτοκάλι, αστεροειδή γλυκάνισο και κανέλα για διακόσμηση.

KULLABERG Περιστρεφόμενη καρέκλα

Η επιλογή της Νάνσυ

Αυτό το τσάι είναι ένα από τα αγαπημένα της Νάνσυ και μας κέρασε όταν την επισκεφθήκαμε στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας. «Είναι ωραίο να σερβίρεις στους φίλους σου κάτι γευστικό και ζεστό. Ένα αρωματικό τσάι είναι ό,τι πρέπει για την υγεία μας τους κρύους μήνες και το προτιμώ με φρέσκα αρωματικά από ότι έτοιμο συσκευασμένο, η γεύση είναι πολύ πιο έντονη και αυθεντική.» Απολαύστε το!

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.