Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Halloween πάρτι

Το Halloween είναι ανατριχιαστικό, απίθανο και διασκεδαστικό (τόσο για εσάς, όσο και για τα παιδιά σας). Εκτός από τα κουστούμια, τη διακόσμηση, τα κεράσματα και το φαγητό, απαιτεί και πολλή δουλειά. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά χωρίς πολύ κόπο.


Συζητήσαμε με την Μαρία και τα δύο της παιδιά, Στέφανος, 8, και Άννα, 5, για να μοιραστούν μαζί μας τις ιδέες τους για αυτή τη γιορτή. «Μου αρέσει το Halloween σαν γιορτή, αλλά προσπαθώ να κάνω μία απλή διακόσμηση και δίνω περισσότερη σημασία στα κουστούμια και τα γλυκά», λέει η Μαρία. Μας αρέσει και εμάς αυτή η ιδέα! Χρησιμοποιήστε ένα λευκό τραπεζομάντηλο με κόκκινες λεπτομέρειες και σκίστε ή κόψτε τις άκρες για να ταιριάζει με το ύφος της γιορτής. Αν θέλετε να κάνετε κάτι παραπάνω, γεμίστε κάλτσες με βαμβάκι για να τις κρεμάσετε γύρω από μία σκούπα πάνω από το τραπέζι.

VARDAGEN
Μπολ σερβιρίσματος

Κάθε Halloween η Μαρία κάνει μία κόκκινη σούπα για τα παιδιά. Πρόσθεσε και μερικά μάτια από μοτσαρέλα και ελιές για να είναι λίγο πιο τρομακτικό. Φτιάξτε και μερικά δάχτυλα μάγισσας από ζύμη προσθέτοντας πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και για νύχια βάλτε μερικά αμύγδαλα.


Όταν ρωτήσαμε τον Στέφανο τι σημαίνει γι’ αυτόν το Halloween μας απάντησε αμέσως «Έναν δράκουλα!» Έτσι, τον βοηθήσαμε να φτιάξει τον δικό του τυλίγοντας μία μπάλα με λευκό ύφασμα, τοποθετώντας την πάνω σε έναν κώνο που τον τυλίγουμε με μαύρο ύφασμα. Μετά ο Oliver έβαψε την κατασκευή για να μοιάζει με δράκουλα.
DITTE
Ύφασμα

Τελείωσε το πάρτι; Όχι βέβαια! Δώστε στους καλεσμένους σας ένα κέρασμα. Γεμίστε μικρά βάζα με νόστιμη κόκκινη σάλτσα και αφήστε τα στο ψυγείο. Για να φτιάξετε τα μάτια, τυλίξτε κομμάτια σοκολάτας με πάστα αμυγδάλου και φτιάξτε μικρά μπαλάκια, βάλτε τους κόκκινες γραμμές για να κάνετε τις φλέβες των ματιών και με πράσινη πάστα αμυγδάλου κάνετε την κόρη του ματιού.
RAJTAN
Βάζο για μπαχαρικά