Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

3 ιδέες και λύσεις για να αποθηκεύσετε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Το μάζεμα των στολιδιών είναι μία δύσκολη διαδικασία που μπορεί να κρατήσει πολλές ώρες. Με έξυπνες ιδέες μπορείτε να τα μαζέψετε όλα πολύ γρήγορα.

HÖFTA Διαχωριστικό συρταριού, 3 τεμ.

1. Οργανώστε προσεκτικά τα εύθραυστα διακοσμητικά όπως τις μπάλες σε ένα κουτί με διαχωριστικά. Φτιάξτε εύκολα διαχωριστικά στις διαστάσεις που σας εξυπηρετεί και με λίγο ύφασμα θα είναι ακόμα πιο προστατευμένα για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πάλι σε ένα χρόνο.

FNISS Καλάθι σκουπιδιών

2. Αποφύγετε το ξέμπλεγμα των καλωδίων την επόμενη φορά που θα θέλετε να στολίσετε το δέντρο σας με γιρλάντες φωτισμού. Τυλίξτε τα καλώδια γύρω από έναν κάδο και βάλτε μέσα διάφορα άλλα μικρά αντικείμενα σε επισφραγιζόμενες σακούλες.

SAMLA Κουτί
3. Αποθηκεύστε τα ογκώδη αντικείμενα σε ένα κουτί όπως για παράδειγμα τα κηροπήγια. Ένα διάφανο κουτί αποθήκευσης θα σας βοηθήσει να τα βρίσκετε πολύ εύκολα όταν τα χρειαστείτε. Οι ρόδες διευκολύνουν στην μεταφορά αν έχετε βάλει βαριά αντικείμενα. Αν έχετε γιορτινά ριχτάρια και μαξιλάρια, είναι τα ιδανικά προστατευτικά για εύθραυστα αντικείμενα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.