Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ο κατάλληλος φωτισμός για την κουζίνα σας

Είτε τρώτε πρωινό και απαντάτε στα mails σας, είτε έχετε καλέσει τους φίλους σας σε δείπνο, με τον σωστό φωτισμό θα δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε ώρα. Ένα φωτιστικό με ροοστάτη, θα σας βοηθήσει να ρυθμίζετε την ένταση του φωτός.


HEKTAR Φωτιστικό οροφής

Φωτισμός για κάθε διάθεση

Η ώρα του βραδινού είναι η καλύτερη για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ωραίο φαγητό. Τα φωτιστικά HEKTAR είναι μία σειρά φωτιστικών που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα – είτε χαλαρώνετε μόνοι σας, είτε είστε με τους φίλους σας.

Βρείτε τα πάντα για τον φωτισμό εδώ

Βρείτε τα πάντα για τον ειδικό φωτισμό κουζίνας εδώ

URSHULT Φωτισμός ντουλαπιού
Ο φωτισμός πάνω από τα ντουλάπια θα σας βοηθήσει να βρείτε αντικείμενα που είναι κρυμμένα στο πίσω μέρος των ντουλαπιών και θα κάνει την ατμόσφαιρα της κουζίνας σας πιο ζεστή.

HEKTAR Φωτιστικό οροφής
Με έντονο φωτισμό που εστιάζει πάνω στον πάγκο εργασίας της κουζίνας σας, μπορείτε να κόψετε τα λαχανικά σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.