Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Εργαστείτε στο σπίτι

Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα σας λείπει το γραφείο σας με τον έντονο φωτισμό και το κοινόχρηστο ψυγείο; Μπορεί να μην είμαστε οι κατάλληλοι για να σας πούμε πώς θα κάνετε βιντεοκλήση με τους συνεργάτες σας, ενώ παράλληλα πρέπει να αλλάξετε πάνα στο μωρό σας, αλλά μπορούμε να σας δώσουμε ιδέες για να μπορέσετε να εργαστείτε από το σπίτι με περισσότερη οργάνωση και συγκέντρωση.

Γραφείο-ντουλάπα

Με τα κατάλληλα έπιπλα γραφείου και προϊόντα οργάνωσης γραφείου, μπορείτε να φτιάξετε ένα πλήρως λειτουργικό γραφείο σε έναν πολύ μικρό χώρο, όπως είναι το εσωτερικό μίας ντουλάπας. Με το Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης SKADIS μπορείτε να έχετε όλα τα έγγραφά σας οργανωμένα, χωρίς να πιάνουν χώρο στο ντουλάπι και στο συρτάρι του γραφείου. Ένα σκαμπό γραφείου θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας και τοποθετείται κάτω από το γραφείο χωρίς να καταλαμβάνει επιπλέον χώρο. Όταν τελειώσετε τη δουλειά σας, απλώς κλείστε τις πόρτες της ντουλάπας.

Χώρος τηλεδιάσκεψης

Πώς θα μετατρέψετε το τραπέζι κουζίνας σας σε έναν χώρο κατάλληλο για βιντεοκλήσεις; Προσθέστε αξεσουάρ οργάνωσης και αποθήκευσης στους γύρω τοίχους. Με το Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης SKADIS θα έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε, χωρίς να χρειαστεί να κλείσετε την κάμερα για λίγο. Μπορείτε ακόμα, να βάλετε κάποια επιπλέον ράφια για να έχετε χώρο για τα αρχεία και τα βιβλία σας. Έτσι, δεν θα αναγκαστείτε να αλλάξετε την οργάνωση των ειδών κουζίνας σας.

Γραφείο σε μία ανεκμετάλλευτη γωνιά

Αξιοποιήστε χώρους στους οποίους έως τώρα δεν ξέρατε τι να τοποθετήσετε και κάνετέ τους λειτουργικούς. Ένα ράφι τοίχου μπορεί να γίνει το νέο σας γραφείο. Προσθέστε ένα φωτιστικό τοίχου και ράφια για περισσότερη οργάνωση.

Γραφείο για δύο

Επιλέξτε ένα γραφείο για δύο, με ενσωματωμένα συρτάρια για φορτιστές και ακουστικά, που μετατρέπεται γρήγορα σε τραπεζαρία για τέσσερις για το βραδινό σας. Μπορείτε μέχρι και να το κλείσετε τελείως και να το αποθηκεύσετε δίπλα από τον τοίχο, για να δημιουργήσετε χώρο για οικογενειακές δραστηριότητες όσο είστε σπίτι.  

Γραφείο και τραπεζαρία μαζί

Ένα τραπέζι τραπεζαρίας μπορεί να λειτουργήσει και σαν γραφείο καθιστής και όρθιας θέσης. Φέρτε κοντά σας ένα τρόλεϊ που θα έχει πάνω όσα χρειάζεστε την ώρα που εργάζεστε και όταν τελειώσετε, το τοποθετείτε πάλι στην αρχική του θέση. Με έναν διάτρητο πίνακα θα τα έχετε όλα οργανωμένα και θα μπορείτε να απολαύσετε γρήγορα το γεύμα σας, χωρίς να πρέπει να αδειάζετε το τραπέζι.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.