Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Συχνές Ερωτήσεις MyBank

Νέα Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών για online αγορές MyBank

Τώρα με τη νέα υπηρεσία πληρωμών MyBank, το ΙΚΕΑ, σας προσφέρει έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής για να ολοκληρώνετε τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια

Τι είναι η υπηρεσία MyBank?

H υπηρεσία MyBank είναι μία ολοκληρωμένη πανευρωπαϊκή λύση ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές μέσω διαδικτύου internet (online shopping).  
Οι πληρωμές γίνονται μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με άμεση χρέωση του λογαριασμού που θα επιλέξετε. 

Ποια τα οφέλη της υπηρεσίας MyBank?

πραγματοποίηση της πληρωμής σε πραγματικό χρόνο στο ασφαλές περιβάλλον του e-Banking της Τράπεζας συνεργασίας σας, με άμεση ενημέρωση των κινήσεων του λογαριασμού σας και δυνατότητα εκτύπωσης απόδειξης της τραπεζικής συναλλαγής 
απευθείας χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
ολοκλήρωση των συναλλαγών σας χωρίς να απαιτείται η γνωστοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων. 

Επιπλέον, για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία MyBank, δεν απαιτείται ειδική εγγραφή στην υπηρεσία, αρκεί να διαθέτετε κωδικούς πρόσβασης στο e-Banking της Τράπεζας στην οποία διατηρείτε λογαριασμό. Έτσι, κάθε φορά που ολοκληρώνετε την αγορά σας, μεταφέρεστε στο e-Banking περιβάλλον της Τράπεζας όπου πραγματοποιείτε την πληρωμή.  

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία MyBank?

Βήμα 1ο
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής την υπηρεσία MyBank 

Βήμα 2ο  
Επιλέγετε την Τράπεζα στην οποία διατηρείτε το λογαριασμό και στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η χρέωση της αγοράς. Αυτόματα θα οδηγηθείτε στο log in περιβάλλον του e-Banking.

Βήμα 3ο 
Πληκτρολογείτε του κωδικούς εισόδου που ήδη έχετε για το e-Banking της Τράπεζάς σας.

Βήμα 4ο  
Μετά την είσοδο σας στο e-Banking εμφανίζονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Επιλέγετε λογαριασμό χρέωσης και επιβεβαιώνετε την πληρωμή εισάγοντας τον κωδικό μιας χρήσης (OTP).

Βήμα 5ο  
Αμέσως μετά εμφανίζεται μήνυμα επιτυχούς εκτέλεσης της συναλλαγής. Επιλέγετε εκτύπωση αποδεικτικού πληρωμής σας, εφόσον το επιθυμείτε. 

Βήμα 6ο  
Στη συνέχεια μπορείτε να επιστρέψετε στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, όπου εμφανίζεται η επιτυχής ολοκλήρωση της αγοράς σας.