Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Άνθρωπος

ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ FOURLIS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Πρόγραμμα Ευ Ζην

Το πρόγραμμα ΕΥ ΖΗΝ εγκαινιάστηκε από τον Όμιλο FOURLIS το 2010 με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων για θέματα υγείας και ευζωίας και την παρακίνησή τους για την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού μοντέλου ζωής.
Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΥ ΖΗΝ, κάθε χρόνο οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο χώρο εργασίας τους, σε αθλητικά τουρνουά και σε ενημερωτικές ομιλίες γύρω από θέματα υγείας και ευζωίας. Παράλληλα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη μίας ισορροπημένης διατροφής ακολουθώντας εβδομαδιαίες προτάσεις διατροφής τις οποίες ετοιμάζουν έμπειροι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι βασιζόμενοι στο διαθέσιμο καθημερινό μενού των εστιατορίων των εργαζομένων στην ΙΚΕΑ, ενώ, επίσης, λαμβάνουν έντυπα και ηλεκτρονικά newsletters γύρω από θέματα πρόληψης, υγείας, διατροφής και άσκησης.

Εκπαίδευση

O ανταγωνισμός και οι σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς δημιουργούν διαρκώς νέες ανάγκες εκπαίδευσης και κατάρτισης. Για το λόγο αυτό, η εκπαίδευση του κάθε εργαζόμενου στον Όμιλο FOURLIS ξεκινάει από την πρόσληψή του και είναι συνεχής.

Πρόγραμμα Υποτροφιών για φοιτητές παιδιά εργαζομένωνΤο πρόγραμμα Υποτροφιών του Ομίλου FOURLIS δημιουργήθηκε το 2013 και έκτοτε στηρίζει φοιτητές παιδιά εργαζομένων τα οποία σπουδάζουν σε Δημόσια Ανώτερα ή Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα σε Ελλάδα και Κύπρο, εκτός του τόπου διαμονής τους, και των οποίων οι οικογένειες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της κάλυψης των εξόδων διαμονής τους σε άλλη πόλη.

Θεσμοί Αναγνώρισης και Επιβράβευσης της Προσφοράς των Εργαζομένων

Ο θεσμός έχει ως στόχο την ανάδειξη και βράβευση όλων εκείνων των εργαζομένων που μέσα από συγκεκριμένες συμπεριφορές διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την ξεχωριστή προσφορά τους, σύμφωνα πάντα με τις Αξίες και την Αποστολή του Ομίλου FOURLIS.

Μέσα από τον θεσμό αυτό, επιβραβεύονται οι εργαζόμενοι του Ομίλου που για χρόνια έχουν προσφέρει και συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του (10, 20 και 30 χρόνια αναγνώρισης και προσφοράς).

Κάθε χρόνο, στον Όμιλο FOURLIS βραβεύουμε παιδιά εργαζομένων που είτε είναι αριστούχοι μαθητές, είτε εισήχθησαν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, σε γιορτές που πραγματοποιούνται παρουσία των γονιών τους αλλά και στελεχών της διοίκησης του Ομίλου FOURLIS.