Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ανακαλύψτε την άνεση στα εργονομικά μαξιλάρια

Η άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι ζωτικής σημασίας για να αξιοποιήσετε την ημέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύουμε στη δύναμη του ύπνου. Και όταν το κεφάλι και ο αυχένας σας στηρίζονται καλά από ένα μαξιλάρι, κοιμάστε ακόμα καλύτερα. Ο κάθε άνθρωπος, όμως, κοιμάται με διαφορετικό τρόπο. Μερικοί κοιμούνται ανάσκελα, άλλοι στο πλάι, άλλοι μπρούμυτα και άλλοι αλλάζουν θέση πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Γι’ αυτό και τα εργονομικά μας μαξιλάρια διατίθενται σε πολλά σχήματα και μεγέθη, ώστε όλοι να κοιμόμαστε σαν μωρά και να ξυπνάμε αναζωογονημένοι.

Διαφορετικές στάσεις - ίδιο αποτέλεσμα

Κοιμάστε ανάσκελα, στο πλάι ή κάτι ενδιάμεσο; Όποια στάση ύπνου κι αν σας βολεύει, στη συλλογή μας θα βρείτε το κατάλληλο εργονομικό μαξιλάρι.

Για εσάς που κοιμάστε ανάσκελα

Η κλίση στο εργονομικό μαξιλάρι MJÖLKKLOCKA παρέχει καλή στήριξη για το πάνω μέρος της πλάτης και του αυχένα σας, ενώ ο αφρός μνήμης σε νιφάδες στο μαξιλάρι RUMSMALVA αγκαλιάζει το κεφάλι σας και έτσι χαλαρώνετε πλήρως.

Για εσάς που κοιμάστε στο πλάι

Ούτε πολύ σκληρό, ούτε πολύ μαλακό, το μαξιλάρι ROSENSKÄRM αγκαλιάζει το κεφάλι και τον αυχένα σας. Και αν προτιμάτε ένα εργονομικό μαξιλάρι με κανονικό σχήμα επιλέξτε το PRAKTVÄDD. Το εσωτερικό του είναι ειδικά σχεδιασμένο για έναν ονειρεμένο ύπνο - στο πλάι.

Λίγο από όλα

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι να κοιμάστε πάνω σε ένα αφράτο σύννεφο; Δοκιμάστε το μαξιλάρι SKOGSLÖK με σχήμα που σας κάνει να νιώθετε πολύ άνετα ανεξάρτητα από τη στάση ύπνου σας. Ή το KLUBBSPORRE που στηρίζει απαλά το κεφάλι, τον αυχένα και τους ώμους σας, ώστε να αισθάνεστε χαλαροί όλη τη νύχτα - ακόμα και αν στριφογυρίζετε.

6 Προϊόντα
KLUBBSPORRE, εργονομικό μαξιλάρι, 004.460.96

KLUBBSPORRE

εργονομικό μαξιλάρι

004.460.96

€ 45,00
225 πόντους ανταμοιβής
SKOGSLOK, εργονομικό μαξιλάρι, 104.518.60

SKOGSLOK

εργονομικό μαξιλάρι

104.518.60

€ 9,99
45 πόντους ανταμοιβής
PRAKTVADD, εργονομικό μαξιλάρι, ύπνος στο πλάι, 204.467.31

PRAKTVADD

εργονομικό μαξιλάρι, ύπνος στο πλάι

204.467.31

€ 49,99
245 πόντους ανταμοιβής
MJOLKKLOCKA, εργονομικό μαξιλάρι, ύπνος στο πλάι/ανάσκελα, 604.467.67

MJOLKKLOCKA

εργονομικό μαξιλάρι, ύπνος στο πλάι/ανάσκελα

604.467.67

€ 34,99
170 πόντους ανταμοιβής
ROSENSKARM, εργονομικό μαξιλάρι, ύπνος στο πλάι/ανάσκελα, 904.443.66

ROSENSKARM

εργονομικό μαξιλάρι, ύπνος στο πλάι/ανάσκελα

904.443.66

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
RUMSMALVA, εργονομικό μαξιλάρι για ύπνο πλάι/ανάσκελα, 404.467.54

RUMSMALVA

εργονομικό μαξιλάρι για ύπνο πλάι/ανάσκελα

404.467.54

€ 16,99
80 πόντους ανταμοιβής

Σχεδιασμένο για να σας κάνει να κοιμάστε σαν μωρό

Για να βρείτε το ιδανικό μαξιλάρι για έναν τέλειο ύπνο, ξεκινήστε με την κύρια στάση ύπνου σας και στη συνέχεια αναζητήστε τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Για παράδειγμα, το ROSENSKÄRM με το τυπικό εργονομικό σχήμα του, σχεδιάστηκε για να προσφέρει σωστή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και καλύτερο ύπνο. Στηρίζει τον αυχένα και τους ώμους σας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε πλήρως και ακολουθεί το φυσικό σχήμα του σώματος όταν είναι στο πλάι ή ανάσκελα. Αλλά ανεξάρτητα από το πώς κοιμάστε, θα βρείτε το κατάλληλο εργονομικό μαξιλάρι για εσάς.

Ένα μαξιλάρι, δύο στάσεις ύπνου

Καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι κινούνται λίγο πολύ όταν κοιμούνται, όλα τα εργονομικά μαξιλάρια μας είναι σχεδιασμένα και έχουν τα κατάλληλα υλικά για να υποστηρίζουν τουλάχιστον δύο στάσεις ύπνου. Το μοναδικά διαμορφωμένο MJÖLKKLOCKA έχει μία μεγαλύτερη πλευρά που δημιουργεί μία «θήκη» για τους ώμους σας, κάνοντάς το ιδανικό για τον ύπνο στο πλάι. Αν το γυρίσετε ανάποδα, ώστε να έχει τη μικρότερη πλευρά προς τα πάνω, η κλίση του επιτρέπει στους μυς του αυχένα σας να χαλαρώσουν πλήρως όταν κοιμάστε ανάσκελα.

Η δροσερή πλευρά του μαξιλαριού

Είναι γνωστό ότι η θερμοκρασία επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου μας. Αν ζεσταθείτε πολύ τη νύχτα είναι πιθανόν να ενοχληθείτε  ή ακόμη και να ξυπνήσετε.

Το νέο εργονομικό μαξιλάρι KLUBBSPORRE έχει στο πάνω μέρος της μίας πλευράς ένα δροσερό υλικό που διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σας, δίνοντάς σας μια καταπραϋντική επιφάνεια για να αποκοιμηθείτε. Επιλέξτε την πλευρά που σας ταιριάζει και απολαύστε έναν ξεκούραστο ύπνο.

Για τη μεγαλύτερη άνεση στον ύπνο σας, όλα τα εργονομικά μας μαξιλάρια έχουν αφρό που δεν επηρεάζεται από τη θερμοκρασία. Αυτό σημαίνει ότι το μαξιλάρι σας θα παραμείνει μαλακό και άνετο, ανεξάρτητα από το αν το δωμάτιό σας είναι ζεστό ή κρύο.