Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

COSMOTE DEALS for YOU


-10%  κάθε Τρίτη και Πέμπτη για αγορές επίπλων από 50€ έως 1.000€ στα καταστήματα IKEA και στο e-shop.


Ισχύει για τα μέλη του προγράμματος IKEA Family.


Για τον κωδικό σου
μπες στο MyCosmote App
ή στο What’s Up App

  • Η προσφορά ισχύει κάθε Τρίτη και Πέμπτη για αγορές επίπλων από 50€ έως 1.000€, από τα καταστήματα ΙΚΕΑ ή από τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ ή από το e-shop IKEA.
  • Η προσφορά ισχύει για κατόχους της κάρτας ΙΚΕΑ FAMILY και απαιτείται η επίδειξή της στο ταμείο κατά την αγορά στα καταστήματα ή η συμπλήρωση του αριθμού της στο e-shop. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι κάτοχος της κάρτας IKEA FAMILY, μπορεί να εκδώσει την κάρτα από το ταμείο και θα πρέπει να την ενεργοποιήσει στο χώρο του Καταστήματος ή online στη σελίδα www.ikea.gr
  • Iσχύει η συμφερότερη ποσοστιαία έκπτωση για τον πελάτη και η έκπτωση υπολογίζεται στο ποσό πληρωμής.
  • H έκπτωση στις online αγορές υπολογίζεται στην αξία της πληρωμής, εξαιρουμένων των εξόδων μεταφοράς και συναρμολόγησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κουπόνι ανά παραγγελία (δεν λειτουργούν συνδυαστικά κουπόνια εκπτώσεων στην ίδια συναλλαγή).
  • Σε περίπτωση επιστροφής των αγορασθέντων εμπορευμάτων, δεν επιστρέφονται χρήματα και στον πελάτη δίνεται πιστωτικό για την τελική αξία πληρωμής, αφαιρουμένων όλων των σχετικών εκπτώσεων.
  • Εξαιρούνται οι αγορές από το Τμήμα Κουζινών (έπιπλα και πάγκοι κουζινών, ηλεκτρικές συσκευές/απορροφητήρες, νεροχύτες και μείκτες νερού), το Τμήμα Ευκαιριών, τα προϊόντα Οικιακού Εξοπλισμού, το Εστιατόριο ΙΚΕΑ, το IKEA Bistro, το Σουηδικό κατάστημα Τροφίμων ΙΚΕΑ και όλες οι υπηρεσίες.
  • Η προσφορά ισχύει για εξαργύρωση 1 κωδικού DEALS for YOU ανά ημέρα ανά σύνδεση.