Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
RODHAKE, υπνόσακος, 204.401.59

RODHAKE υπνόσακος

204.401.59

€ 16,99
80 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 74 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 24 cm
Πλάτος: 18 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.23 kg
Μεικτό βάρος: 0.26 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.3 l
Υλικό
Υλικό
Εξωτερικό ύφασμα:
75% βαμβάκι, 25% πολυεστέρας Εσωτερικό ύφασμα:
100% βαμβάκι
Σύνοψη
Σύνοψη
Μια ασφαλής κι άνετη εναλλακτική στα σκεπάσματα. Φτιαγμένος από μαλακό βελούδο και βαμβάκι από βιώσιμες καλλιέργειες, παρέχει την κατάλληλη θερμοκρασία ύπνου. Ιδανικός για την κούνια, το καρότσι ή για τα ταξίδια σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Συνιστάται για ηλικίες 0-6 μηνών.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ένας προστατευτικός υπνόσακος με εσωτερικό από 100% βιώσιμα καλλιεργημένο βαμβάκι και εξωτερικό από ανθεκτικό βαμβάκι/πολυεστέρα που διατηρεί το μωρό σας άνετο και ζεστό.Ξέρουμε ότι τα παιδιά είναι ευαίσθητα και φροντίζουμε ώστε να μην έχετε καμία ανησυχία. Αυτό το προϊόν έχει ελεγχθεί, εγκριθεί και δεν περιέχει καμία ουσία που να μπορεί να βλάψει το δέρμα ή την υγεία του παιδιού σας.
Το διακριτικό μοτίβο έχει τυπωθεί με μία τεχνική που χρειάζεται λιγότερο νερό από ότι οι συμβατικές μέθοδοι.Ο υπνόσακος είναι ιδανικός για να τον παίρνετε μαζί σας ώστε να δημιουργείτε ένα ζεστό, οικείο περιβάλλον για το μωρό σας.
Ο υπνόσακος αντικαθιστά τα σκεπάσματα, τα οποία συχνά σπρώχνονται κατά τη διάρκεια του ύπνου, και προσφέρει στο μωρό σας μία ευχάριστη και ομοιόμορφη θερμοκρασία ύπνου.Το μακρύ φερμουάρ σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μεγάλο άνοιγμα στον υπνόσακο, ώστε να μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε εύκολα το μωρό.