Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
MOJLIGHET, θήκη για το κρεβάτι, 804.213.89

MOJLIGHET θήκη για το κρεβάτι

804.213.89

€ 7,99
35 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 75 cm
Ύψος: 27 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 74 cm
Πλάτος: 6 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.24 kg
Μεικτό βάρος: 0.25 kg
Ακαθάριστος όγκος: 2.2 l
Υλικό
Υλικό
100% πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Με αυτήν τη θήκη για το κρεβάτι, το παιδί σας μπορεί να έχει πάντα κοντά του τα ακουστικά του, το αγαπημένο του βιβλίο και το κινητό τηλέφωνο. Ταιριάζει σε όλα τα παιδικά κρεβάτια μας και μπορεί να κρεμαστεί εύκολα σε οποιαδήποτε πλευρά του κρεβατιού.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Δείτε περισσότερα
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
H ΙΚΕΑ έχει απαγορεύσει τη χρήση παραγόντων λεύκανσης χλωρίου στην παραγωγή υφασμάτων και προϊόντων χαρτιού, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Αυτό το προϊόν είναι βαμμένο με μία ειδική τεχνική, ιδανική για τις συνθετικές ίνες, η οποία μειώνει την κατανάλωση νερού και χρωστικής ουσίας ενώ βελτιώνει τη σταθερότητα του χρώματος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές βαφής. Η ΙΚΕΑ έχει αυστηρές απαιτήσεις για τη χρήση των φθαλικών ενώσεων σε όλα τα προϊόντα και τις έχει απαγορεύσει εξ ολοκλήρου σε προϊόντα για παιδιά και προϊόντα επαφής με τρόφιμα. Από το 1996, η ΙΚΕΑ έχει απαγορεύσει τις επιβλαβείς βαφές, π.χ. τα αζωχρώματα, στην παραγωγή υφασμάτων και δερμάτων. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί υπερφθοριωμένες ενώσεις (π.χ. PFOS, PFOA, PFOS) για να κάνουν αυτό το προϊόν αδιάβροχο. Επειδή οι υπερφθοριωμένες ενώσεις δεν διασπώνται, είναι προτιμότερο για τους ανθρώπους και το περιβάλλον η αποφυγή τους.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Σας βοηθά να διατηρείτε μεγάλα και μικρά πράγματα οργανωμένα, καθώς οι θήκες αποθήκευσης έχουν διαφορετικά μεγέθη.Πρακτική αποθηκευτική λύση που μπορείτε να κρεμάσετε από το κρεβάτι του παιδιού σας.
Μπορείτε να καθαρίσετε τους εύκολους λεκέδες με ένα βρεγμένο πανί ή να την πλύνετε στο χέρι στους 40°C.Ελεγμένο ότι δεν περιέχει καμία ουσία, φθαλικές ενώσεις ή χημικά που μπορούν να βλάψουν το δέρμα ή την υγεία του παιδιού σας.