Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
NOJSAM, καλάθι, σετ 2 τεμ., 404.213.05

NOJSAM καλάθι, σετ 2 τεμ.

404.213.05

€ 6,99
30 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Μη διαθέσιμο στο e-shop
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 27 cm
Πλάτος: 13 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.12 kg
Μεικτό βάρος: 0.12 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.9 l
Υλικό
Υλικό
100% πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Πρακτικά καλάθια αποθήκευσης από ανακυκλωμένα PET μπουκάλια - ένα ανθεκτικό υλικό χωρίς βλαβερές ουσίες. Χρησιμοποιώντας τα απόβλητα ως πρώτη ύλη μας φέρνει πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Περιλαμβάνει: 1 μικρό καλάθι (μήκος 19 cm, πλάτος 11 cm, ύψος 11 cm) και 1 μεγάλο καλάθι (μήκος 24 cm, πλάτος 14 cm, ύψος 14 cm).
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δεν περιέχει οπτικό λευκαντικό. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες νέες πρώτες ύλες και συμβάλλουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος. H ΙΚΕΑ έχει απαγορεύσει τη χρήση παραγόντων λεύκανσης χλωρίου στην παραγωγή υφασμάτων και προϊόντων χαρτιού, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Η ΙΚΕΑ έχει αυστηρές απαιτήσεις για τη χρήση των φθαλικών ενώσεων σε όλα τα προϊόντα και τις έχει απαγορεύσει εξ ολοκλήρου σε προϊόντα για παιδιά και προϊόντα επαφής με τρόφιμα. Από το 1996, η ΙΚΕΑ έχει απαγορεύσει τις επιβλαβείς βαφές, π.χ. τα αζωχρώματα, στην παραγωγή υφασμάτων και δερμάτων.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Κάθε πράγμα έχει τη θέση του. Με ένα καλάθι θα μπορείτε πιο εύκολα εσείς και το παιδί σας να βρίσκετε τα πράγματά σας.Το κουτί είναι από 100% πολυεστέρα - ένα ανθεκτικό υλικό το οποίο είναι ελεγμένο, εγκεκριμένο και απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες και πρόσθετα.
Καλάθια που εξοικονομούν χώρο και σας βοηθούν να διατηρείτε τα πράγματα του παιδιού σας οργανωμένα.Μπορεί να διπλωθεί ώστε να εξοικονομείται χώρος, όταν δε χρησιμοποιείται.
Εύκολο να καθαριστεί. Πλένεται στο πλυντήριο των ρούχων, ζεστό 40°C.