Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
KALAS, κουτάλι, 4 τεμ., 704.556.95

KALAS κουτάλι, 4 τεμ.

704.556.95

€ 0,49
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 16 cm
Ποσότητα συσκευασίας: 4 τεμάχια
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 17 cm
Πλάτος: 10 cm
Ύψος: 2 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.05 kg
Μεικτό βάρος: 0.06 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.3 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό πολυπροπυλενίου
Σύνοψη
Σύνοψη
Έντονα και χαρούμενα χρώματα ώστε ο καθένας να διαλέγει το αγαπημένο του. Το πλαστικό δεν θα σπάσει και είναι ακίνδυνο - χωρίς πρόσθετα. Μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης - καθώς αυτά μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων, μέχρι τους 70°C.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για ηλικίες από 3 ετών και πάνω.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Henrik Preutz
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αντίκτυπο στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλουμε μέχρι το 2030, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας να είναι ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα και να τα προμηθευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο. Χωρίς BPA (Δισφαινόλη Α). Το προϊόν μπορεί να ανακυκλωθεί ή να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση ενέργειας, αν ο Δήμος σάς παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Η ΙΚΕΑ έχει απαγορεύσει τη χρήση BPA (δισφαινόλης Α) σε πλαστικά προϊόντα στην παιδική σειρά (0-7 ετών) και σε όλα τα προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Η IKEA έχει διακόψει την BPA ήδη από το 2006. Η ΙΚΕΑ έχει αυστηρές απαιτήσεις για τη χρήση των φθαλικών ενώσεων σε όλα τα προϊόντα και τις έχει απαγορεύσει εξ ολοκλήρου σε προϊόντα για παιδιά και προϊόντα επαφής με τρόφιμα.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Χρωματιστό, ανθεκτικό στα χτυπήματα και στις γρατσουνιές και με άνετη λαβή. Ιδανικό για μικρά παιδιά που όταν μαθαίνουν να τρώνε μόνα τους, τους πέφτουν οι τροφές και οι χυμοί.Εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα, κατασκευασμένο από το ίδιο ακίνδυνο πλαστικό που χρησιμοποιείται στα βρεφικά μπουκάλια, τις πάνες μιας χρήσης και τα δοχεία φαγητού.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Popular Modern